Nie jesteś zalogowany.
Już Czekamy prawie cały rok na RC5 podobno ma być w tym roku ale nie wiedziałem że pod koniec czy ktoś wie kiedy będzie???
Na E-mail Pisałem Mu W 2008r.
Odp:.
kontakt@kxp.pl napisał:
Będzie w 2009 Roku
Ostatnio edytowany przez mnb (12 cze 2018, 11:47)
Prawdopodobnie tamci "ludzie" oszukali Cię i raczej na pewno KXP RC5 nie będzie przez 10 lat.
Kiedy jakas nowa wersja ?
Mija rok 2009 i nici... Szkoda szkoda.
Mija kilka lat i ...
2012 może po prostu nigdy go nie będzie...
max17 napisał:
No, czyli do miesiąca będzie KXP RC5
Kłamca! Na stos!
Witam
można spytać na co tak wszyscy czekają ???
no na nowa wersje programu. Ale szanowny programista ma nas w dupie, porzucil projekt i nigdy do niego nie wroci zeby chociaz sypnac chociaz jebanym kodem na githubie.
Jestem z Kalendarzem XP od samego początku tj. pierwszej wersji, jaka się ukazała na krążku "KŚ". Wiadomo ... modem telefoniczny i takie tam. Inwestowało się w gazety z nowościami. Jak widzę, jest tu niemały krąg wielbicieli tego przydatnego (naprawdę !) programiku ... A może to już sentyment ? Jest i na stacjonarce i Lapku
Więc, szanowny Twórco, właścicielu i adminie ... nie odwracaj się od nas tyłkiem ... tylko postaw sprawę jasno !! Bo naprawdę szkoda by było Twojej pracy (raptem 3 niedokończone pozycje, by wydać wersję finalną) i rzeszy wygłodniałych, acz wiernych fanów
Wystarczy oficjalne oświadczenie : "... Tak !, porzuciłem projekt ... mam ważniejsze sprawy na głowie ... pozdrawiam itp. itd. " To lepsze od trzymania w niepewności
Dane, przypominajki itp. sprzed prawie 10 lat, to o czymś świadczy !! Więc, jedno małe słowo i zaczynam transferować dane: "Kopia KalendarzXP" do czegoś, co mnie zadowoli w stopniu równie podobnym
Pozdro
Może za rok...
Jak napisał że zrobi to zrobi. Nie trzeba mu co pół roku przypominać.
Dokładnie, nie panikujcie tak koledzy
2018 Z tradycji wypada coś napisać.
Witam, tak to prawda rok 2019 i nie ma żadnych wiadomości o RC4 Pozdrawiam i zostawiam po sobie ślad.
2021. Nadzieja umiera ostatnia.
Tak na serio to w dzisiejszych czasach już nie ma zapotrzebowania na taki gadżet. Aczkolwiek ten program na pewno zapisał się w historii polskiego internetu. Miło by było zarchiwizować kod źródłowy gdzieś na github'ie