Nie jesteś zalogowany.
k.max napisał:
Witam. Czy istniej taka możliwość w KXP aby zamiast kwadratowego okienka w tray`u była wyświetlana moc sygnału w postaci kresek tak jak to jest po zainstalowaniu softu producenta do karty wifi ? Tj. pięć kresek, przeważnie zielone, pierwsza mniejsza a następne coraz to większe.
Ale moc sygnału czego? kalendarza? no troszkę nie rozumiem bo z cytatu wynika, że albo zamienić ikonę kalendarza albo dodać nową. I gdzie tu sens? Przecież program wi-fi po instalacji pokazuje swoą ikonkę w tray'u.
Ostatnio edytowany przez myszor (02 wrz 2008, 21:29)
Chyba chodzi mu o tom ikonke na pasku na dole po prawej stronie...
ogarnijcie! Kolega zaproponiwał, aby na główny oknie kalendarza był pokazany sygnał połączenia Wi-Fi!
p.s. nie ma na co liczyć, projekt padł ;>..
radio nie działa ? jak je uruchomić?
Zainstaluj sobie najnowsze sterowniki do karty sieciowej jeśli nie masz problem z WiFi.
jayjay napisał:
Zainstaluj sobie najnowsze sterowniki do karty sieciowej jeśli nie masz problem z WiFi.
Dokładnie tak. Czy wszyscy nie mogą być merytoryczni tylko jedyne na co ich stać to obrażanie?
Czasami są też uszkodzone routery, może to ich wina
Ustawienie routera ma ogromne znaczenie. Powinien on być zamontowany na ścianie. Tam najlepiej odbiera sygnał.
margaret napisał:
Ustawienie routera ma ogromne znaczenie. Powinien on być zamontowany na ścianie. Tam najlepiej odbiera sygnał.
Ja zaś słyszałem że najlepiej przy oknie na parapecie ściąga aczkolwiek nie wiem co to ma do rzeczy w każdym bądź razie pożadny router załatwia sprawę
Tylko nie szalej z drogimi routerami, spokojnie wystarczy Ci taki router TP-link
ważne żeby był na poziomie!