Nie jesteś zalogowany.
[deleted]
Ostatnio edytowany przez max17 (16 kwi 2021, 20:43)
max17 napisał:
Próbowałem zainstalować najnowszą wersje KXP RC4 na kompie w szkole, konta z ograniczeniami (zainstalowany jest Windows XP SP2 + Novell). W zasadzie zainstalowało się, ale jakiś dziwny komunikat się pojawił http://images20.fotosik.pl/326/30cdefe0d77854c7.png . Tak samo jest w instalce wersji 29.
W szkole nigdy się to nie zainstaluje...
Ja też próbowałem i nic w szkole nigdy nigdy nie zainsatlujesz...
P.S. Miałem taki sam komunikat..
Ostatnio edytowany przez piotrek_ck (10 maj 2007, 12:37)
max17 napisał:
jakiś dziwny komunikat się pojawił http://images20.fotosik.pl/326/30cdefe0d77854c7.png
Będzie naprawione. Instalator KXP nie miał praw dostępu do rejestru, żeby dodać go do Dodaj/usuń programy.
zielinski86 napisał:
Będzie naprawione. Instalator KXP nie miał praw dostępu do rejestru, żeby dodać go do Dodaj/usuń programy.
i nadal może nie mieć tych praw jeśli działa program typu Ad-Watch który nie pozwala na jakąkolwiek ingerencję w rejestr bez pozwolenia admina. ale najlepiej się przekonać po zainstalowaniu może to tylko chodzi o te prawa
Ostatnio edytowany przez myszor (10 maj 2007, 16:05)
max17 napisał:
zielinski86 napisał:
max17 napisał:
jakiś dziwny komunikat się pojawił
Gdyby była jakaś przwiedziana następna RC to w czwartek i/lub piątek bede miał możliwosc sprawdzenia ponownie czy ten błąd występuje czy nie...
I jak wyskakuje..? Bo jestem Ciekaawy..!
Ostatnio edytowany przez piotrek_ck (24 maj 2007, 12:25)
max17 napisał:
piotrek_ck napisał:
max17 napisał:
Gdyby była jakaś przwiedziana następna RC to w czwartek i/lub piątek bede miał możliwosc sprawdzenia ponownie czy ten błąd występuje czy nie...I jak wyskakuje..? Bo jestem Ciekaawy..!
A widziałeś by była jakaś nowsza kompilacja KXP ??
Bo ja nie...
Ehh...
No na forum nie...ale no myślałem że Marcin (Admin) Jakoś Ci przesłał...no wiesz czy przez e-maila czy jakiś komunikator...wiesz...No sorki..
Mam pytanie do Zielińskiego....
CZy podał byś mi IP tej zilińskiej86dupa i porównam z IP kolegi ok...??
piotrek_ck napisał:
max17 napisał:
zielinski86 napisał:
Gdyby była jakaś przwiedziana następna RC to w czwartek i/lub piątek bede miał możliwosc sprawdzenia ponownie czy ten błąd występuje czy nie...
I jak wyskakuje..? Bo jestem Ciekaawy..!
No pewnie po prostu pokazuje sią na końcu instalacji też tak miałem.
Ostatnio edytowany przez mnb (08 sty 2012, 13:49)
Mam Problem w ustawieniu Radio Fotka kto da mi wskazuwki do wlaczenia radia fotka !!