Nie jesteś zalogowany.
myszor napisał:
co tu dużo gadać, zapraszam do pobierania:
http://s4.chomikuj.pl/ChomikImage.aspx? … ;id=131161
instaluje..i zainstalowało mi się ale nie mam w oknie "Ikony pogody" tych ikonek...
Coź z nimi nie tak..!
piotrek_ck napisał:
instaluje..i zainstalowało mi się ale nie mam w oknie "Ikony pogody" tych ikonek...
a czy masz włączone wyświetlanie pogody zamiast pory dnia (internet->pogoda->ikona pogody zamiast pory dnia)
Tak mam ale mi się instaluje i się w oknie Kalendarz>"Ikony pogody" i tam mi się nie pokazują te twoje ikonki jag by nie były zainstalowane..!
pobierz ten plik na dysk i dopiero spróbuj zainstalować potem sprawdź programfiles->kalendarzxp->gfx->pogoda, czy są tam te ikonki - więcej pomysłów nie mam, a z ikonami wszystko jest ok.
Myszorrrr..jesteś cudowny..!
Ale...Mam je tam a mi się nie wyświetlają ? w kxp
zielinski86 napisał:
piotrek_ck napisał:
Ale...Mam je tam a mi się nie wyświetlają ? w kxp
Pewnie nie masz KXP RC4
Mam ale już nie trzeba sam rozwiązałem problem..!
piotrek_ck napisał:
To się przynajmniej pochwal co było powodem twojego nieszczęścia, może ktoś ma podobny problem i czeka na rozwiązanie...
myszor napisał:
piotrek_ck napisał:
To się przynajmniej pochwal co było powodem twojego nieszczęścia, może ktoś ma podobny problem i czeka na rozwiązanie...
Ja nie wiem co było przyczyną ,ale poprostu wszedłem programfiles>Kalendzrz XP>Gfx>Ikony pogody>i było więc włączyłem Ac w programfiles>Kalendarz XP>Gfx>Ikobt pogody i mam...!
Ocana: 7.5/10
Ej jak sie to instaluje sciągam i co dalej??
niezłe są niezłe daje 6 (za włożone chęci)
tylko mogły być by odbrobine mniejsze??
bo niechcący klikam na znaki zodiaku
Jurorów to tu jest dużo, proponuję wykazać się własną twórczością, jak dla mnie takie oceny są niczym innym jak zaśmiecaniem forum