Nie jesteś zalogowany.
DO T610: Jest to możliwe bo musisz przeczytać wcześniejsze posty z tego tematu (pierwsza strona, na dole), a zarazem dziwne bo przedtem działała ci moja kompozycja choć była użyta ta czcionka.
Coś jest nie tak.
Ps. mam prośbę, dla tych którzy mają te problemy ze zegarkiem. Chodzi o to abyście się pobawili kolorami i czcionkami zegara, może znajdziecie przyczynę tego błędu... bo ja nie mam jak sprawdzić co jest nie tak.
Ostatnio edytowany przez adamix (28 lut 2007, 20:44)
adamix: Powiem Ci, że jak zmieniłem czcionkę z "Digital Readout Thick Upright" na "Digital Readout Upright" to mi zegar normalnie pokazywał.
Coś jest z tą czcionką
Ostatnio edytowany przez T610 (28 lut 2007, 20:50)
SniperWOLF: Dzięki już mi czcionka działa
Oto poprawiona i najnowsza wersja kompozycji XP (3.50)
POBIERZ (143KB)
Zmiany:
- poprawiono czcionkę zegara
- poprawiono przyciski minimalizacji
- poprawiono tło pod miesiącem i rokiem
Proszę zgłaszać wszelkie błędy jakie by były i propozycje.
MAURYCY. na SB 22:57 - 28.02.07 napisał:
@SniperWOLF: Po prostu ci co maja problemy z wyswietlaniem "zegara" musza zrobic restart komputera. Tyle.
nawet jeśli tylko "tyle" to bez sensu że trzeba zrestartować kompa, coś jest nie tak najwyraźniej i lepiej żeby to naprawić a nie by wymagało restartu. Bo zapewne wielu userom (mnie również) gdyby się nie pojawił zegar to bym od razu wywalił tą kompozycję a nie restartował kompa i czekał na efekty..
Właśnie o to mi chodzi w nowej wersji Kalendarza RC4
Ostatnio edytowany przez T610 (04 mar 2007, 19:06)
Chcę stworzyć nową kompozycje, ale dla żeńskiej grupy... czyli różową albo czerwoną.
I właśnie czy na forum są zapisane jakieś dziewczyny albo czy możecie w późniejszym czasie załatwić komentarza od dziewczyn (czyli od swojej, siostry, kuzynki itp.) ??
Powiedzcie mi wogule jak zainstalowac ta kompozycje bo pobralem plik i ma nazwe xp3.kxpd i co z tym zrobic??????????????????
Darkson: Pierw musisz zainstalować najnowszą wersje testową: http://forum.delphisoft.org/viewtopic.php?id=283
a później dwukrotnie kliknąć na plik xp3.kxpd i kompozycja sama się zainstaluje w KXP
sorrki ale jestem nowy i mam pytanko:jak instaluje sie kompozycje do kalendarza XP?Prosiłbym o szybką odpowiedż.Z góry dzięki
Mateusz28111989 napisał:
sorrki ale jestem nowy i mam pytanko:jak instaluje sie kompozycje do kalendarza XP?Prosiłbym o szybką odpowiedż.Z góry dzięki
Ściągasz najnowszy Kalendarz XP z tej strony http://forum.kxp.pl/viewtopic.php?id=283 instalujesz, a później zalecana jest zresetowanie komputera, a dodatek który ściągniesz powinien zainstalować się automatycznie.
zielinski86 napisał:
Jest błąd w panelu odtwarzania (źle ustawione kolory), nie wyświetla czasu odtwarzania.
Można to poprawić np. tak.
Nie wiem co na to Adamix ale mi się Bardzo podoba.
Ja jestem za moim zdaniem taki jest oki.
zielinski86 napisał:
Jest błąd w panelu odtwarzania (źle ustawione kolory), nie wyświetla czasu odtwarzania.
Można to poprawić np. tak.
Nie zauważyłem tego błędu, bo nie używam tej opcji. Ale na pewno to zmienię późnym wieczorem.
Najnowsza wersja kompozycji XP
POBIERZ (143KB)
Zmiany:
- poprawiono panel odtwarzania
fajna, tylko czy mógłbyś puścić wersję z sobotami i niedzielami takimi samymi jak pozostałe dni? przyznam, że bardzo nie lubię zaznaczonych ważnych dni i ustawiam kolor taki sam jak zwykłe dni. Jak by się udało to chętnie pobiorę. pozdrawiam
adamix napisał:
Najnowsza wersja kompozycji XP
POBIERZ (143KB)
Zmiany:
- poprawiono panel odtwarzania
Łooo... Mi osobiście to tak kompozycja bardziej się podaoba niż poprzednie kompozycje xp.
myszor napisał:
fajna, tylko czy mógłbyś puścić wersję z sobotami i niedzielami takimi samymi jak pozostałe dni? przyznam, że bardzo nie lubię zaznaczonych ważnych dni i ustawiam kolor taki sam jak zwykłe dni. Jak by się udało to chętnie pobiorę. pozdrawiam
Jestem za tym pomysłem z sobotami i niedzielami ,ale narazie i tak ta jest
Ostatnio edytowany przez piotrek_ck (15 kwi 2007, 18:21)
Moim zdaniem jest to najlepsza kompozycja jaką do tej pory zrobiono.
Ostatnio edytowany przez AlbercikAS (18 kwi 2007, 18:37)
Kompozycja XP2
POBIERZ (142KB)
Zmiany:
Tło w sobotach i niedzielach takie same jak w pozostałych dniach.
Kompozycja stworzona na życzenie innych użytkowników.
To jest wersja kompozycji w wersji specjalnej. Najnowszą znajdziesz pod tym adresem: http://forum.kxp.pl/viewtopic.php?pid=2987#p2987
Ostatnio edytowany przez adamix (19 kwi 2007, 18:48)
adamix napisał:
Kompozycja XP2
http://3bzsti.ovh.org/KXP/xp.png
POBIERZ (142KB)
Zmiany:
Tło w sobotach i niedzielach takie same jak w pozostałych dniach.
Kompozycja stworzona na życzenie innych użytkowników.
Dzięki!!
Bardzo fajna.
Ps.Fajny jesteś gość Adamix
myszor napisał:
dzięki !! już zasysam
A co ja nie??!
Od razu!
Ostatnio edytowany przez piotrek_ck (19 kwi 2007, 07:50)
adamix napisał:
Kompozycja XP2
POBIERZ (142KB)
(...)
Cool kompozycja 9.5/10, ale jednak wolę wyróżnione soboty i niedziele
myszor napisał:
dzięki !! już zasysam
Ja też
Ostatnio edytowany przez T610 (19 kwi 2007, 23:57)