Nie jesteś zalogowany.
Proponuję dodać do KXP taki bajer, jak Wyszukiwarka Kodów Pocztowych, zajmijcie stanowisko w tej sprawie, przyda się, czy nie, głosujcie w ankiecie TAK znaczy tak, NIE znaczy nie
naturalnie była by ona w Różne
Ostatnio edytowany przez Rumcajs (09 kwi 2006, 00:40)
Pewnie, że się przyda! Choćby każdemu, kto sprzedaje na aukcjach. Zamiast pytać klienta, czy szukać gdzieś-tam, lukam w KXP i - gotowe!
Raz zrobione, nie wymaga aktualizacji. A posłużyć może wielokrotnie.
Mnie jest to zbędne. A kody pocztowe można wyszukać choćby na stronie Poczty Polskiej. Dodatkowo jest tam cennik, więc dla kogośkto korzysta z "usług" Poczty, wejdzie na stronę i sprawdzi dodatkowo cenę listu/paczki i kod...
Jestem ZA a nawet PRZECIW
Dlaczego jesteście na nie przeciesz to super dodatek
Robal napisał:
Dlaczego jesteście na nie przeciesz to super dodatek
Super czy nie, ale czy ktoś by z tego korzystał na codzień? Nie, więc byłoby to tylko po to, aby uatrakcyjnić KXP dodatkową możliwością, którą można mieć zawsze pod ręką...
max17 napisał:
@Zieliński: Ja generalnie i oficjalnie jestem na NIE! Teraz są znacznie ważniejsze sprawy co do rozvudowy KXP.
Tu nie chodzi o to, kiedy to ma być wprowadzone, tylko czy w ogóle, w przyszłości, warto by było to dodać...
Jak dla mnie to zbędny dodatek. Kiedyś ktoś na SB zaproponował dodanie godzin odlotów samolotów. I właśnie pomysł z kodami porównywałbym do owych samolotów pod względem użyteczności i popularności tego dodatku.
Zbędny dodatek, może garstka userów z tego skorzysta i to IMHO sporadycznie. Jak na mój gust zdolności i czas autora mogą byc wykorzystane w lepszy sposób w celu rozwijania programu.
pozdro
To będą te kody czy nie.
fajny pomysl ale :
DIESEL napisał:
kody pocztowe można wyszukać choćby na stronie Poczty Polskiej.
wiadomo że każdy dodatek jest fajny na swój sposób, ale czy aż tyle razy będą użytkownicy z tych kodów korzystali by go dodawać do kalendarza? jak dla mnie to jest ten dodatek niepotrzebny gdyż nie potrzebuję słać listów po PL ale skoro ktoś to proponuje to widocznie jemu by się przydało. a po wyniku ankiety widzę, że nie tylko jemu.
Adamix racja a moze jeszcze by dac ten kalkulator wagi i kosztów ?
Jestem PRZECIW - malo osob bedzie korzystalo z tego, a na codzien nie potrzebne
Zbedny bajer obciazajacy dodatkowo zuzycie RAM
Dj_Rafal napisał:
Zbedny bajer obciazajacy dodatkowo zuzycie RAM
Jak będzie ten "dodatek" w Różnych to co najwyżej serwer @Zielińskiego: obciąży....
A ja myślę że jak miała by być dodana to najlepiej dodać taką wyszukiwarkę do Internet -> Różne pod nazwą "Kody Pocztowe" było by to najlepsze rozwiązanie
Lecz teraz pytanie do wszystkich: kto ostatnio potrzebował kod-pocztowy bo nie wiedział jaki jest? Bo ja tak szczerze to tylko raz... kilka lat temu na obozie.
krzywo napisał:
Zbędne.
Też mi się tak wydaje Jestem PRZECIW
Ostatnio edytowany przez T610 (26 mar 2007, 11:56)
T610 napisał:
krzywo napisał:
Zbędne.
Też mi się tak wydaje
Moim zdaniem to bardzo dobry pomysł
Ostatnio edytowany przez klozecior (17 mar 2007, 19:26)
Ja jestem ZA!!!Ponieważ sam sprzedaje na allegro i przydała by mi się taka funkcja w Kalendarzu Xp.Moim zdaniem to dobry pomysł!!!