Nie jesteś zalogowany.
Pomysł Usera Fran3k z SB, który popieram.
Co myślicie o testerze maxymalnej prędkości naszego netu w KXP ta funkcja mogła by sie znajdowac w "różnych" albo w statusach sieci
Ostatnio edytowany przez Rumcajs (27 wrz 2006, 13:21)
Rumcajs napisał:
Co myślicie o testarze maxymalnej prędkości naszego netu w KXP ta funkcja mogła by sie znajdowac w "różnych" albo w statusach sieci
Jestem "ZA" popieram pomysl debes
Rumcajs napisał:
Co myślicie o testerze maxymalnej prędkości naszego netu w KXP ta funkcja mogła by sie znajdowac w "różnych" albo w statusach sieci
Też jestem ZA. Mogłoby to być coś w rodzaju stronki www.DSL.cz (aby na niej zmierzyć prędkość należy wybrać z lewego menu "Měření rychlosti" ).
witam wszystkich a co sądzicie aby dorzucić taką rzecz a mianowicie do statusu systemu/sieć jakiś alarm lub powiadomienie o zbliżania sie lub przekroczeniu określonego limitu (ustalonego przez siebie) pobierania lub wysyłania danych w ciągu miesiąca gdy mam naprzykład bezprzewodowy internet (blukonect lub z idei).
pawlo84 napisał:
witam wszystkich a co sądzicie aby dorzucić taką rzecz a mianowicie do statusu systemu/sieć jakiś alarm lub powiadomienie o zbliżania sie lub przekroczeniu określonego limitu (ustalonego przez siebie) pobierania lub wysyłania danych w ciągu miesiąca gdy mam naprzykład bezprzewodowy internet (blukonect lub z idei).
dobry pomysł
pawlo84 napisał:
jestem za
jestem za!
To mnie zachęci do częstrzego używania kalendarza
Rumcajs napisał:
Popieram warto wiedzieć co w trawie piszczy a zwłaszcza czy dostawcy neta wywiązują się ze swoich zobowiązań
jestem przeciw, zbedny bajer.
wstukujesz w przegladarce speedtest.net i juz wiesz
Sprawdziłem prędkości z różnymi serwerami na świecie ,nieraz myślałem ze mam kiepskie łącze 1mb/s .W Polsce teraz mi wychodzi od 0.5-0.9 mb/s,a np:do Londynu 1,15mb/s a do Nowej Zelandii tylko 0.19mb/s .Jak to się dzieje ze z Anglią mam lepszą prędkość niż z serwerami Polskimi .Przez komendę cmd ping strona www,sprawdziłem ping do Onet max 23 ,do Google.com max 80 ,a do Sydney Australia max 340.Mam Neostradę i się pytam czy podane parametry dla opcji 1mb/s są dobre,czy może reklamować ?.
Najlepszy test prędkości na dsl.cz
Hi thanks a lot for the information
bardzo dobra stronka do sprawdzania predkosci. zawsze przeze mnie uzywana http://speedtest.net.pl/