Nie jesteś zalogowany.
Strony: 1
Chodzi mi po prostu o to, by kliknięcie na logo stacji odsyłało nas do jej oficjalnej strony. Wiem że może nie każda stacja ma swoją stronę. Ale większość raczej chyba posiada.
Poza tym w przypadku radia mamy już podane strony stacji, a w telewizji internetowej tego jednak brakuje
Trochę dziwne że nagle to zauważyłeś.
Popieram. Dla mnie może w przyszłości się przyda. Na razie moje łącze jest za wolniutkie na ogladanie TV w sieci
Dodałbym do tej propozycji podobną dotyczącą Stacji Radiowych.
Podobny przycisk który otwierałby okienko (moze podobne jak do pisania postu na SB) i wyświetlające stronę stacji radiowej.
Bez otwierania przeglądarki byłby szybki dostęp do strony i moznaby wpisać pozdrowienia albo sprawdzić program nadawania itd.
Np. coś takiego:
Moznaby tam np. dodac jeszcze przyciski nawigacyjne Wstecz/Do przodu/Odświerz...
A jeśli nie okno, to poprostu przycisk otwierający stonę w domyślnej przeglądarce
Ostatnio edytowany przez JaroU (28 kwi 2006, 18:48)
JaroU Ale jak odtwarzasz daną stację radiową to przecież masz podaną "Stronę stacji"
Mnie chodzi o to samo, tylko w telewizji internetowej tyleże zamiast linka ze stroną www, klikając na logo stacji telewizyjnej znajdujące się w prawym górnym rogu, otwierałaby się strona www. Nie każda stacja ma jednak logo, wobec tego hiperłącze działałoby tam gdzie ono jest
pro napisał:
Mnie chodzi o to samo, tylko w telewizji internetowej
Aha, więc jednak o telewizję internetową chodzi, bo myślałem że w Różne->Program TV może.
A gdzie ta ikonka by miała być? Za ikonami otwierającymi stream? Może dać link do stacji pod ich nazwami ...?
pro napisał:
Ale jak odtwarzasz daną stację radiową to przecież masz podaną "Stronę stacji
No jest przeważnie. Bardziej o to okno mi chodziło. Ale to może zły pomysł był...
JaroU Hmmm... faktycznie mogłeś mnie nie zrozumieć bo sam troszke sie pogubiłem;) Moj screen wskazuje jednoznacznie że chodzi mi o loga w progamie telewizyjnym, wiec w pierwszej kolejności tu miałoby sie znajdować hiperłącze. A co do telewizji internetowej to ikonki mogłyby być dodane za ikonkami otwierającymi stream. Gdyż nie wszystkie stacje w telewizji interentowej maja swój odpowiednik w Program TV. Np. taki Sejm TV odsyłałby do strony http://www.sejm.gov.pl/ itp.
Strony: 1