Nie jesteś zalogowany.
moze tu znajdziemy wszystkie nowosci dla tej wersji KXP?
Szukam od kilku dni tej wersji ale totalny szlaban by cokolwiek nowego znalezc.
Forum jak do tej pory milczy o tej wersji- choc zdaje sobie sprawe ze wersja jest jeszcze nieukonczona-tylko ze jakas juz instnieje-tak przynajmniej pisze autor tego kalendarza.
Pozdrawiam
arztek
Czy są nowsze wersje programu ?
jesli autor, pan Zieliński nie chce, nie może, lub jakikolwiek inny powód nie rozwija projektu kalendarza XP, nie przystosowuje go do nowszych systemów ani nie jest aktywny w zwiazku ze swoim projektem, to niech udostepni projekt na zasadach open source GPL czy jak to sie tam zwie by mogli go rozwijac i rozszerzac inni programiści, którzy mają czas, chęci, pomysły.
Bardzo dobry pomysł ale tu chyba raczej chodzi o kase z reklam ;(
Witam :)
No i mamy rok 2012 i prawie od sześciu lat nie pojawiła się ani jedna nowa, stabilna wersja Kalendarza XP. Bardzo szkoda. Jeszcze kiedyś miałem nadzieję, gdy na stronie Wersja xx.xx w budowie zwiększały się procenty postępu w pracy nad nową wersją, lecz pewnego dnia wszystko zamilkło i do tej pory nic nie ruszyło.
Chciałbym chociaż wiedzieć, dlaczego prace zostały przerwane/porzucone, jeśli nie zostały to np. co zostało do zrobienia i oczywiście kiedy można byłoby spodziewać się nowej wersji Kalendarza XP :)
Bardzo proszę o odpowiedź w tej sprawie.
Pozdrawiam Dominik
Nie ma nikt z was kontaktu z adminem?
Ja to nie mam, ale VIP-y powinny mieć....
Swoją drogą zauważcie, że tylko trzy "części" nie zostały skończone w kxp rc5.
Co więcej dwie z nich autor ocenił na 90% i jedna na 80%.
Źródło: http://kxp.pl/kalendarzxp_wersja_w_budowie.html
Ja robie swoja wersje Kalendarza, bo dluzej nie bede czekal. Zaczynam od poczatku z czasem bedzie tez miala tyle samo opcji. Kilka dni projektu a juz mam ladniejszy wyglad od KXP, moj nazywa sie Kalendarz7, w razie W znajdziecie mnie na Hight-Skill.pl tam pytajcie o wiecej info. Nick Kolo
yhym napisał:
Nie ma nikt z was kontaktu z adminem?
Niestety zapadła cisza...
czy adminem jest p.M.Zieliński?
tak