Nie jesteś zalogowany.
Witam. sorry że podpiąłem się pod ten temat...
Mam propozycje: W panelu pamięci dysków, po kliknięciu na wybrany dysk - otwiera jego folder.
Generalnie szybki dostęp do dysku z kxp.
Witam,
Ja natomiast mam problem z wyswietlaniem dostepnej pamieci w windows x64. Jak wiadomo ta wersja obsluguje do 128GB RAM.. ja mam 6GB a kalendarz pokazuje mi max 4GB (4095KB) Troche denerwujace bo nigdy nie wiesz ile pamieci masz zuzyte..
Prosze o jakas aktualizacje.
pozdrawiam
Piotr
ziel napisał:
W ciągu najbliższych kilku dni spróbuję to naprawić. Możesz napisać do mnie maila i podać swoje GG, to wtedy prześlę ci poprawioną wersję do sprawdzenia czy wszystko OK.
Czy mogę też prosić o tę poprawioną wersję. U mnie wyświetla tylko max 2047Mb a mam 3 Mb. (miroslawd@o2.pl;GG582893)
poproszę poprawioną wersję
z góry dziekuje .
pozdrawiam
rppaczka@gmail.com
Witam.
Mógłby ktoś wysłać ten pliczek do podmiany odnośnie poprawnego pokazywania wartości RAM i SWAP na j04p@wp.pl Z góry dzięki
Witam miałbym prośbę na przesłanie tego pliku także do mnie habbitans@o2.pl
Pozdrawiam Urban27.
Witam.
Też mam prośbę o ten plik do poprawnego wyświetlania ramu. Mój mail to tms74@o2.pl
30 lip 2012 pisałem z prośbą o ten pliczek do RAMu i niestety go nie dostałem jeszcze.
Czy nikt nie ma tego pliczku do podmiany? żeby chociaż wrzucił go na jakiś serwer i udostępnił tutaj link do niego...
Witam!
Używałem Kal XP 29.85 z 2GB RAM w WinXP, dołożyłem mu 1GB więc powinno wykrywać 3GB lub więcej (Mam 2x2GB)
Niestety kalendarz zwariował - nie pokazuje użycia CPU, a RAM dalej widzi tyle ile miałem czyli max 2GB.
Sądzę, iż jest to
Witam!
Używałem Kal XP 29.85 z 2GB RAM w WinXP, dołożyłem mu 1GB więc powinno wykrywać 3GB lub więcej (Mam 2x2GB)
Niestety kalendarz zwariował - nie pokazuje użycia CPU, a RAM dalej widzi tyle ile miałem czyli max 2GB.
Sądzę, iż jest to problem z plikiem konfiguracyjnym - używa starych wartości, co należy skasować by kalendarz wrócił do ustawień domyślnych i zczytał z systemu nowe parametry?
Wiem, że reinstalacja by pomogła, ale po co skoro wystarczy wywalić jakiś plik ze starymi ustawieniami....
Witam, nadal nie ma nikt tego pliku żeby swap był widziany poprawnie? szkoda ze autor nas o;ewa
Wiadomo coś na temat nowej wersji?
Witam.
Jeśli ktoś z forumowiczów ma plik poprawiający odczyt i wyświetlanie zużycia RAM i SWAP bardzo bym prosił o udostępnienie.