Nie jesteś zalogowany.
Plik tła do pobrania
Ustawienia kolorów
Ostatnio edytowany przez JaroU (04 maj 2006, 02:19)
JaroU napisał:
To ja dodam schemat którego używam aktualnie
http://img132.imageshack.us/img132/1123 … 4ku.th.jpg
Kliknij żeby zobaczyć w powiększeniu.
Plik tła do pobrania:
http://img143.imageshack.us/img143/4867 … sky2dl.png
zapisać obrazek ze strony jak jest na dysku i wskazać w ustawieniach (Kalendarz -> Kolory) w KXP.
Z kolorami (czcionki, paski i tła paneli itp.) mozna sobie kombinować samemu.
Nieżłe to będę tego używał, ale mam drobną sugestię, te kwadraciki powinny być ciut większe, bo cyferki wydają mi się bardzo drobniutkie i trzeba na prawdę mozna soę wpatrywać żeby zobaczyć jaka jest cyferka, szczegulnie w tym kwadraciku, z aktualnym dniem, niebieska ramka trochę przesłania numerek dnia
Proszę o inne tego typu skiniki, bo jak mówię ten jest super, teraz proszę z innymi kolorkami
Wszystko dobrze, tylko jak te schematy pobrać, bo 1 nie ma strony (fotosik, imageschuck), a 2 odsyła mnie na www.fotosik.pl
Jękacz napisał:
Wszystko dobrze, tylko jak te schematy pobrać, bo 1 nie ma strony (fotosik, imageschuck), a 2 odsyła mnie na www.fotosik.pl
Kliknij na obrazek prawym przyciskiem myszy i wybierz z menu "Zapisz obraz jako...".
zieliński86 napisał:
i wybierz z menu "Zapisz obraz jako..."
Dziękuję że powiedziałeś, ale ja używam Opery, i nic z "Zapisz obraz jako..." się nie pojawiło
Jękacz napisał:
Nie musisz zapisywać tych obrazków. Wystarczy, że ściągniesz plik KXP_LCD_Clock.zip z podanego przez JaroU adresu: http://www.voila.pl/y31ol/ - jest w nim wszystko, co potrzeba, by się cieszyć obiema wersjami skórek.
@JaroU Ta druga mi się podoba, znaczy ta niebiesko-pomarańczowa, ale napisałeś
JaroU napisał:
zapisać obrazek ze strony jak jest na dysku i wskazać w ustawieniach (Kalendarz -> Kolory) w KXP.
Z kolorami (czcionki, paski i tła paneli itp.) mozna sobie kombinować samemu.
Dobrze, ale gdzie dokładnie, w Gfx, czy gdzie??
Najlepszy jak dla mnie serfer ...z tych 6 ostatnich
Ostatnio edytowany przez pro (07 maj 2006, 22:46)
Jeszcze jedna skórka którą zrobiłem jednej użytkowniczce KXP , aktualnie używana tez przeze mnie od jakiegoś czasu bo jasna, ładna i czytena, tak mi sie wydaje...taka typowo wiosenna...
Plik tła do pobrania
Ustawienia kolorów
SUper do każdego daje 10/10
Niezłe, 10/10, ale nie będę ich używał, bo jak dla mnie - za ciemne.
ALE SĄ SUPER
JaroU napisał:
Jeszcze jedna skórka którą zrobiłem jednej użytkowniczce KXP , aktualnie używana tez przeze mnie od jakiegoś czasu bo jasna, ładna i czytena, tak mi sie wydaje...taka typowo wiosenna...
Jej używam, bo jest jasna, przejrzysta i taka wiosenna...
Ostatnio edytowany przez dżamper (18 lip 2006, 15:16)
Super, daje 10/10
do każdego skinu didajesz opis kolorów jakie użyłeś
świetne te wasze skórki - podziwiam
Zapytam nieśmiale - a czy mógłby ktoś zdolny zrobić jakąś z myślą o miłośnikach koni? (chętnie podeślę zdjęcia -żeby nie było problemów z prawami autorskimi przy fotkach z netu)
Ja i reszta "koniarzy" bylibyśmy bardzo temu Komuś wdzięczni!
Z góry dziękuję i pozdrawiam!
ach - juz widzę! - wybaczcie niedoświadczonemu (patrz>nowemu_) uzytkownikowi Kalendarza - można sobie obrazki samemu podstawiać!
Norrrrmalnie cudownie!
Dzięki!
pozdr.
MK - można by dodać te ikonki to ściągniecia na strone delphisoftu.
MK napisał:
I ja dorzucę swoje trzy grosze
Całkiem ciekawe skórki
Robal napisał:
MK - można by dodać te ikonki to ściągniecia na strone delphisoftu.
... a po co ?
od tego właśnie jest ten dział na forum, i tak jest dobrze
Jak będzie wiadomo na 100 % że zostanie wszystko ze schematami tak jak jest w wersji beta to przerobie najlepsze i kilka innych które mam na format *.kxp.
UWAGA: pliki z ustawieniami kolorów są niedostępne bo w serwisie w którym były umieszczone skasowali mi konto (trzeba się tam pokazać choć raz na 30 dni). Nie będę już ich zamieszczał bo skórki przerobię na format *.kxp (lub *.kxpad czy co tam będzie)
Ostatnio edytowany przez JaroU (03 wrz 2006, 11:20)
Super są wsxystkie 10/10
alutka1 napisał:
jak pobracz skorki???
najłatwiej jak zrobisz tak:
- pobierz i zainstaluj najnowszą wersję KXP stąd: http://forum.kxp.pl/viewtopic.php?id=348
- potem jak już uruchomisz program to wejdź w narzędzia - kalendarz - wygląd - pobierz dodatki
- wybierasz sobie co chcesz i zapisujesz na dysk
- otwierasz ten zapisany plik i wszystko powinno być ok