Nie jesteś zalogowany.
Strony: 1 2
Wątek Zamknięty
Witam.
Kurcze no mam problem. Nie mogę przeglądać zakładek INTERNETU np. kurs walut albo ceny paliw.
Wyskakuje mi w okienu komunikat: Nie masz uprawnień do oglądania tej strony
Co mam zrobić żeby móc korzystać w pełni z kalendarzaXP??
Dodam tylko że pocztę normalnie mi sprawdza.
Proszę o pomoc za którą z góry dziękuję.
Mam podobny problem. Brak mozliwosci przegladania zasobow w zakladce "internet"
System Windows XP SP3 + IE 8 Beta
A u mnie nie działa w ogóle Shoutbox. Czy ktoś jeszcze tak ma ??
Ja też tak mam i nie mam zielonego pojęcia dlaczego tak jest fajnie by było gdyby nam mówię tutaj ogólnie wyjaśnił czemu tak się stało.
U mnie to samo. Podejrzewam, że jest to spowodowane problemami z wejściem na stronę: http://delphisoft.org/ z której kalendarz w niektórych przypadkach korzysta. Nie można na nią wejść nawet z przegladarki więc nie jest to problem z samym kalendarzem. Pisze dostęp zabroniony. Miejmy, że problem się rozwiąże w niedługim czasie.
od lutego przestał działać internet w kalendarzu XP w każdej wersji .Nie mówiąc już o wersji RC 4 jeśli autor programu może na to COŚ poradzić to byłoby wspaniale.Sprawdzałem nawet z XP profesjonal SP2 i wersją kalendarza XP 2.00 terz nie łączy (wyśfietla problem połączenia z serwerem niespowodowany przez program kalendarz XP) i co dalej panie Zieliński zrobił pan taki fajny program dopóki działał a teraz wielu miłośników pana programu ma problem.
Były w tamtym tygodniu problemy z forum i stroną KXP i jak widać wszystko już działa... cierpliwości Panowie (Panie) cierpliwości...
u mnie równiez nie działa Shutbox co jest naprawde zenujace a przy tym nie działa reszta rzeczy ktore zostały wymienione powyzej przez innych uzytkownikow
Mam tylko skromna nadzieje ze problem zostanie szybko rozwiazany bo to juz trzeci dzien leci.
Ufff to dobrze ze to nie tylko moj problem bo dopiero co zainstalowalem go sobie i myslalem ze cos u mnie jest nie tak czyli czekamy...
Trzeba czekać ale Raz jest problem z SHOTBOX a raz z FORUM i tak nazmiane
Jestem ciekaw, czy w ogóle zacznie strona http://delphisoft.org/ znów działać i owe funkcje KXP... Bo ja najbardziej ceniłem w KXP gazetę tv, dowcipy, sprawdzanie pogody..
witam,ja rowniez mam ten problem.internet wogole w kxp nie dziala,i to mnie denerwuje czesto sprawdzam pogode,juz nawet wysłalam 2 emaile do p zielinskiego i cisza totalna cisza
myszor napisał:
Były w tamtym tygodniu problemy z forum i stroną KXP i jak widać wszystko już działa... cierpliwości Panowie (Panie) cierpliwości...
spokojnie panowie dobrze przynajmniej ze radio działa i już niedługo nowa wersja kalendarzyka sie ukaże:D
Ostatnio edytowany przez SCOFIELD (07 lut 2009, 15:28)
cnc napisał:
ktoś tu wyżej napisał co był problem ale wsio działa, a takiego wała! Nic ... żadna zakładka z "internet" nie działa! Co jest... i tak od paru dni, może łaskawca jaki zainteresuje się tym!
http://images49.fotosik.pl/59/8f3383ac4521c98bm.png
http://images24.fotosik.pl/324/d9e2f1da0d614863m.png
???
Tszeba czekać Zieliński Ulepsza coś ale ile to bendzie trwało czy rok czy tydzień Wyśle E-maila do Zielińskiego i się dowiem
Ostatnio edytowany przez mnb (08 lut 2009, 10:10)
wyslalam juz 3 e-maile i cisza ,przegladalam forum to nie tylko my mamy problem,szukalam nawet innego kalendarza ktory mialby te funkcje ale nie ma ,pozdrawiam
Ale Ja Nie Wysyłałem Na Jego Tylko Na Kontakt@kxp.pl A Nie Na Jego
Ostatnio edytowany przez mnb (08 lut 2009, 11:07)
ja rowniez ,i co dostales odp?
Narazie nie ale zawsze dostawałem za 1 dzień
U wszystkich jest ten problem, a najgorsze jest to że autor nic sobie z tego nie robi, a jeszcze gorsze to, że nie wygląda na to aby się coś zmieniło. Chyba autor "porzucił" projekt programu, ale w taki sposób?
Ostatnio edytowany przez max17 (08 lut 2009, 16:36)
ja juz czekam trzy dni,na odpowiedz.dobrze ze pisza ,ze ma byc nowsza wersja .moze dlatego ta nie dziala.zobaczymy.najwazniejsze ze to nie tylko u mnie ,bo sie wystraszylam ze cos jest nie tak.ale dziwne ze radio dziala jesli sie nie mozna polaczyc co nie?
beata napisał:
ja juz czekam trzy dni,na odpowiedz.dobrze ze pisza ,ze ma byc nowsza wersja .moze dlatego ta nie dziala.zobaczymy.najwazniejsze ze to nie tylko u mnie ,bo sie wystraszylam ze cos jest nie tak.ale dziwne ze radio dziala jesli sie nie mozna polaczyc co nie?
Ja wiem Radio Działa bo jest z internetu a inne informacje som z www.delphisoft.org a ona nie działa i to dlatego jak ona zadziała to reszta terz
PS
a orze wogle delphisoft.org to nie zielińskiego strona ale pewnie jego ale jeśli ie to wyjaśnia dlaczego nic nie robi w tej sprawie.
Ja też mam ten problem i pisałem do Pana Zielińskiego ale juz bedzie prawie tydzien i nic sie nie zmnienia ani nie ma odpowiedzi nie wiem co robić mógłby coś odpowiedzieć z łaski swojej.
a morze zieliński gdzieś wyjechał ??
Wątek Zamknięty
Strony: 1 2