Nie jesteś zalogowany.
Witam! mam problem z tym, iż w zakładce STATUS SYSTEMU ---> SIEC nie pokazuje mi żadnej statystyki, nie wiem czym to moze być spowodowane, infrormacje internetowe odbieram (np. RADIO-dziala, POGODA-dziala i.in tez sa OK), pamietam ze kilka miesiecy temu jak mialem jeszcze wersje 26.76 i WinXP wszystko działalo. Teraz mam Viste i kalendarz 37.04RC4. Czym może być spowodowany mój problem. Z góry dzieki za odpowiedź
U mnie na viscie jest dokładnie to samo Pisalem o tym post niżej trzeba z listy wybrać recznie ip zeby wszystko dzialalo
na viście ta lista robi się masakrycznie długa, nie czyści pamięci w której zapisuje używane IP. U mnie pozycji jest już z 200 (w prawie każdej pisze "IP nieznany"). No i nie zlicza danych- już dawniej pisałem do admina na SB o tym.
Czy już ruszyło coś w tym temacie aby kalendarz automatycznie wykrywał ip na viscie tak jak to było w XP i czyścił pamięć odręczna (ip nieznane)?
Ostatnio edytowany przez skalak (11 gru 2008, 01:04)
W win 7 działa tak jak na XP czyli kalendarz sam automatycznie wykrywa ip mojej neo. Czy w koncu coś ruszyło w tym względzie pod Vistą?
Ja tak samo nie ma aktywnego IP, brak kontaktu z autorem