Nie jesteś zalogowany.
Witam
1. PORADA BRAK DŹWIĘKU W VIŚCIE X64
Nie bardzo ostatnio miałem czas ale teraz chwilę mam wiec odpisuje mam viste x64 i kartę dźwiękową Creative SB X-Fi Fatal1ty Po uruchomieniu np. radia w kalendarzu należy zrobić tak na pasku startu koło czasu jest ikonka z głośniczkiem po kliknięciu na nią poniżej suwaka jest mikser należy go uruchomić i gdy go uruchomicie znajdziecie tam wszystkie aplikacje korzystające z dźwięku będzie tam też kalendarz, suwak od kalendarza jest zawsze wyciszony i zawsze trzeba go samemu ustawiać nie wiem dlaczego ale zawsze kiedy tylko wyłączycie i znowu włączycie radio w kalendarzu i ten odwołuje się dźwięku suwak zawsze jest wyciszony i trzeba za każdym razem samemu przestawiać.
2. Jeśli ktoś używa oprogramowania antyvira firmy np. G DATA TotalCare 2008 może nie mieć wszystkich stacji radiowych ponieważ nie które z nich odwołują się do portu 80 (dokładnie chodzi o buforowanie) program skanuje port 80 i zabezpiecza kompa przed wszystkim dziadostwem z netu między innymi przed virusami zanim zostaną zapisane na dysku. Należy w kalendarzu użyć zakładki "Ustawienia proxy " zaznaczyć "Użyć serwera proxy" i wpisać dowolny adres serwera i port .
Proszę admina o zapisanie gdzieś na forum tej porady i wykasowanie tego wątku bo coś mi się wydaje że tutaj są strasznie nerwowi goście
Pozdrawiam
Ostatnio edytowany przez tlaloc (17 sie 2008, 08:09)
A wiesz co to jest edytuj posta?
KLR2 napisał:
A wiesz co to jest, to, co robisz? Udawanie mądrego i nabijanie postów.
Problem opisany, rozwiązany. Do zamknięcia.
Razzeer napisał:
KLR2 napisał:
A wiesz co to jest, to, co robisz? Udawanie mądrego i nabijanie postów.
Problem opisany, rozwiązany. Do zamknięcia.
A ty nie nabiłeś? Ja bym nie odpisywał nic na twoim miejscu, bo po co? ;P Wiesz, ja mam to w d***e nabijanie postów nie zależy mi na tym....
Zresztą tak jak napisałem to prawie każdy moderator tak napisze (Choć zdążają się wyjątki i pozwalają robić innym użytkownikom większy burdelik z forum ).
Ostatnio edytowany przez KLR2 (25 sty 2008, 18:26)
Witam.
Co zrobić aby zainstalować kalendarz xp pod Windows vista ultimate, nadmienię ze próbowałem instalować na koncie administratora, w trybie zgodności z win xp i nie da sie zainstalować. proszę o rade.
musisz pobrać kalendarz xp do visty
Siemanko ! Ja nie wiem jak funckcionuje Kalendarzxp/vista Hmmmm......... ?!