Nie jesteś zalogowany.
Chciałbym aby na forum było utworzony nowy nowy temat: "Rozmowa o wszystkim"
Piszcie swoje ZA i PRZECIW
Zielinski86 napisał:
W sumie jest mi to obojętne czy ma być czy nie, są już RoW na SB - nie wystarczą?
Jeśli chodzi o moje zdanie to fajnie by było pogadać na forum o czymś innym. W sumie w SB jest już RoW, ale inne możliwości daje nam forum.
Myślę także, iż tematy które nie było odpowiedzi przez miesiąc byłyby automatycznie usunięte. Wtedy by był porządek jeśli chodzi o nie potrzebne śmieci a także stworzenia jakiegoś minimalnego regulaminu
A wy co powiecie na ten temat? Czekam na odpowiedzi
Ostatnio edytowany przez adamix (15 wrz 2006, 15:44)
Tak jak mowilem na SB - mi to obojetne...
Może przez to że był by taki dział paru użytkowników zainteresowało by się twożeniem dodatków do KXP.
Robal napisał:
Może przez to że był by taki dział paru użytkowników zainteresowało by się twożeniem dodatków do KXP.
a jakich dodatków?? nie bardzo jest co tworzyć prócz ikonek pogody, znalezienia jakiegos tła..
MAURYCY napisał:
Robal napisał:
a jakich dodatków?? nie bardzo jest co tworzyć prócz ikonek pogody, znalezienia jakiegos tła..
W nowej wersji będziemy mogli tworzyć skóry do panela odtwarzacza i do znaku zodiaku, a także tworzenie ikonek dysku twardego.
Czyli mamy 6 dodatków do tworzenia:
-dźwięk co godzina
-ikony pogody
-skóry do kalendarza
-skóry do panel odtwarzacza
-skóry do znaku zodiaku
-ikony dysku twardego
Jest co tworzyć
A jeśli chodzi o nowy temat na forum to proponuję aby każdy kto by chciał rozmawiać w RoW musiałby być zarejestrowany.
Ostatnio edytowany przez adamix (15 wrz 2006, 23:11)
adamix napisał:
W nowej wersji będziemy mogli tworzyć skóry do panela odtwarzacza i do znaku zodiaku, a także tworzenie ikonek dysku twardego.
wiem o tym, ale ikona do dysku to akurat tyle tworzenia... jedynie co ciekawe to ze znakami zodiaku będzie się można pobawić.
MAURYCY napisał:
Robal napisał:
Chyba jeste lepy jest tyleżeczy do twożenia a ty mi tu muwisz że tylko tło i inkonki pogody HA HA Ha
Robal napisał:
MAURYCY napisał:
Robal napisał:
Chyba jeste lepy jest tyleżeczy do twożenia a ty mi tu muwisz że tylko tło i inkonki pogody HA HA Ha
to mi je wymień mądralo. ładna ortografia...
Oprócz ikonek pogody i tła jest (będzie ale można zacząć twożyć) ikonki horoskopu, ikonki dysku twardego, panel menagera m3u, i inne .
Robal napisał:
Oprócz ikonek pogody i tła jest (będzie ale można zacząć twożyć) ikonki horoskopu, ikonki dysku twardego, panel menagera m3u, i inne .
już pisałem o tym wcześniej na http://forum.delphisoft.org/viewtopic.p … 1329#p1329
Pozdrawiam
Mi to obojetne poniewaz juz pisze na RoW nawet nie wiem czy mialbym ochote tu pisac
Mi to obojętne
Popieram.
Proszę nie kasować tego posta
Ja bym bardzo chciał żeby był taki temat.
Popieram na 745% ,ale lepiej z licznikiem postów a nie bez.
skoro już temat został odgrzany to jestem za miejscem na forum do swobodnego dodawania propozycji / ulepszeń kxp. ab żeby było maniej śmieci dołączam się do opini z SB:
t2022 napisał:
tak propozycje powinny byc ogólno dostępne ale nie tak od razu tylko od ... może 10 postów ? Bo taki matoł sie zaloguje i pisac gupoty będzie!
No tak pogadaliście sobie a ja na koniec powiem tyle:
Że fani KXP którzy napisali choć 2 pomysły dla KXP i którymi inni są zainteresowani, to powinni mieć od razu dostęp do Forum> Kalendarz XP - Propozycje.
( Nie powiem kogo mam na myśli. )
Mam swoich pomysłów jeszcze kilka, na korzystną zmianę KXP, ale poco się angażować!
Na Shoutboxie po krótkim czasie przemijają propozycje, a na forum posty są usuwane jeżeli nie dotyczą tematu który się rozwija z innej beczki.
Było nie było i tak KXP, jak do tej pory, jest fantastycznie rozbudowany i to właśnie dzięki wam, czyli FANI KXP.
Ostatnio edytowany przez AlbercikAS (21 kwi 2007, 21:41)