Nie jesteś zalogowany.
Przydało by się bo jak np. oglądam film i chce mieć włączony kxp to musze go wyłanczać a jakby tak cicho sobie mówił to by mi nieprzeszkadzało
Ostatnio edytowany przez Robal (27 mar 2006, 18:56)
Popieram! Bo, jak dotąd, jedynym sposobem regulacji głośności tych gadułek, jest samodzielna modyfikacja każdego pliku i ściszenie/pogłośnienie ich w edytorze audio. A tego chyba nikt nie zrobił i nie zrobi. A wielu by głośność zmieniać chciało.
Niezbędna funkcja! I nie tylko dla syntezatorów, także dla innych funkcji dźwiękowych w KXP - tych bieżących i tych dodanych w przyszłości.
Zieliński możesz to wprowadzić. Widać to po większości postów.
yaroszy napisał:
Jak najbardziej ZA !! Bo jak słucham radia (a prawie zawsze "coś mi gra" to nie ma szans usłuszeć "godzinę" czy "nową pocztę" ...
Głośność TAK !!
Jakbyś nie wiedział KXP zmienia głośność w windows pod nazwą "wave". Więc jak ściszysz syntezator to radio też.
yaroszy napisał:
Arytmetyk napisał:
yaroszy napisał:
Jak najbardziej ZA !! Bo jak słucham radia (a prawie zawsze "coś mi gra" to nie ma szans usłuszeć "godzinę" czy "nową pocztę" ...
Głośność TAK !!Jakbyś nie wiedział KXP zmienia głośność w windows pod nazwą "wave". Więc jak ściszysz syntezator to radio też.
... raczej mnie nie zrozumiałeś, ale to szczegół. Nie musisz rozumieć wszystkiego ... Jestem powien, że Ci istotni ludkowie "skumali baze"
Wiem, że skumali baze. To taki szczegół techniczny.