Nie jesteś zalogowany.
Mam pomysł taki aby w Radio Ulubione Autor dodał możliwość sortowania radyjek, Np. alfabetycznie oraz/lub tematycznie, osobiście mam już bardzo dużo radyj dodanych w UL i jest mi bardzo ciężko wyszukiwać radyjka, sortowanie Np. podobne, jak w Radio->Wszystkie ułatwiło by mi zabawę z radyjkami.
Hm moim zdaniem to jest bardzo prosto zrobić, zrobić kilka/naście szufladek, Np. Techno. Folk. itp. i potem sobie tam wrzucać radia.
Ewentualnie w Ulubionych zrobił byś takie same kategorie, jak we Wszystkie i przy dodaniu danej stacji do Ulubione, KXP automatycznie wrzucał by radio do takiej, kategorii, w jakiej dane radio jest we Wszystkie
yaroszy napisał:
Przecież możesz sobie posortować alfabetycznie czy tematycznie - jak wolisz ... Obok ulubionych są przecież strzałki (góra - dół) ...
No i co z tego, że są strzałki?? Strzałki to nie sortowanie
Ostatnio edytowany przez Rumcajs (27 mar 2006, 18:12)
Rumcajs napisał:
Hm moim zdaniem to jest bardzo prosto zrobić, zrobić kilka/naście szufladek, Np. Techno. Folk. itp. i potem sobie tam wrzucać radia.
Ewentualnie w Ulubionych zrobił byś takie same kategorie, jak we Wszystkie i przy dodaniu danej stacji do Ulubione, KXP automatycznie wrzucał by radio do takiej, kategorii, w jakiej dane radio jest we Wszystkie
IMHO za dużo komplikacji...
zielinski86 napisał:
Rumcajs napisał:
Hm moim zdaniem to jest bardzo prosto zrobić, zrobić kilka/naście szufladek, Np. Techno. Folk. itp. i potem sobie tam wrzucać radia.(...)
IMHO za dużo komplikacji...
Za dużo komplikacji? Ale efekt tego wynagradzany jest w użyciu! Ja też mam dużo radyj (kiedyż w końcu sztywne 'radio' zostanie po ludzku spolszczone?) i... duży bałagan, qrde. Sortowanie wg. ustawionych samodzielnie kategori (szuflad) rozwiązuje problem. Popieram!
Bardzo!
Rumcajs napisał:
(...)Ewentualnie w Ulubionych zrobił byś takie same kategorie, jak we Wszystkie i przy dodaniu danej stacji do Ulubione, KXP automatycznie wrzucał by radio do takiej, kategorii, w jakiej dane radio jest we Wszystkie
Ech, z automatyką to rzeczywiście trochę komplikacji. Choć, chciałbym się mylić.
I wolałbym w Ulubionych mieć wyłącznie swoje kategorie. Na co mi Folk czy Hip-hop, skoro tego nie słucham? Puste kategorie nie są mi potrzebne. No i skoro są to Ulubione, to niech wszystko będzie "ulubione", łącznie z dowolnością kategorii.
Dziwne (prędzej przydała by się wyszukiwarka)
Mufrid napisał:
(...)wolałbym w Ulubionych mieć wyłącznie swoje kategorie.(...)
Naturalnie też bym tak wolał, rzuciłem tylko nikły zarys tego, o co mi chodziło, bo nie umiem zbytnio rozwijać swoich myśli, tzn. Wiem, o co chodzi, ale jak przychodzi do uzewnętrznienia tego to wtedy zaczynają się schody, to wina ukończenia jedynie szkoły podstawowej
Rumcajs napisał:
Mufrid napisał:
(...)wolałbym w Ulubionych mieć wyłącznie swoje kategorie.(...)
Naturalnie też bym tak wolał, rzuciłem tylko nikły zarys tego, o co mi chodziło, bo nie umiem zbytnio rozwijać swoich myśli
Spoko! Czaję bazę! Oba my kumate. Bo w końcu piszemy o tym samym: o Kalendarzyku.
Robal napisał:
Dziwne (prędzej przydała by się wyszukiwarka)
Że co?? Facet... Do czego? Mam ulubione radyjka uruchamiać za pomocą wyszukiwarki?? To już by nie były ulubione... I moja klawiatura albo monitor zakończyłyby żywot tragicznie.
Sortowanie to ciekawy pomysł, ale wyszukiwarka stacji jest moim zdaniem lepszym pomysłem
-----------------
www.zdrowie-publiczne.com.pl | www.zdrowie-publiczne.info
nie tylko artysty ale i piosenki. Ale to chyba za duże oczekiwania.
ja najbardziej lubie rmf fm,czekam glownie na wiadomosci
adwokat wodzisław śląski prawo karne
Też lubie rmf fm - swietna dawka pozytywnej muzyki kazdego dnia
Moje ulubione radio to eska. Słucham go codziennie w pracy
Ja uwielbiam słuchać eski, w pracy leci codziennie
Ja eski słucham tylko w samochodzie. W pracy ciężko pracuje
A ja uwielbiam Radio ZET
A ja najczęściej słucham radia Zet
Serio lubicie słuchać radia? Ja to wolę jednak płyty.
Ja zazwyczaj słucham youtouba. Mam tam wszystko czego tylko chcę posłuchać.