Nie jesteś zalogowany.
Tak! Byłby miód!
NIe rozumiem za bardzo ktoś mógł by mi wytlumaczyć to lepiej
Ostatnio edytowany przez zielinski86 (29 mar 2006, 15:18)
Robal napisał:
NIe rozumiem za bardzo ktoś mugł by mi wytlumaczyć to lepiej
Chcesz wiedzieć, co to jest proxy? Skorzystaj z wyszukiwarki internetowej. Tu powiem ci tylko tyle, że korzystanie z serwera proxy pozwala na zachowanie anonimowości w internecie.
P.S. I nie rób błędów ortograficznych. Korzystaj ze słownika ortograficznego, a od razu będzie lepiej.
zielinski86 napisał:
Dodanie możliwości skonfigurowania proxy dla połączeń internetowych w programie
Dobra, spoko. Ale jak zamierzasz pogodzić to z banowaniem na SB? Tak retorycznie tylko pytam...
Mufrid napisał:
korzystanie z serwera proxy pozwala na zachowanie anonimowości w internecie.
A także bardzo często komputery w firmach działają na proxy...
Mufrid napisał:
Dobra, spoko. Ale jak zamierzasz pogodzić to z banowaniem na SB? Tak retorycznie tylko pytam...
Proxy niczego nie zmieni...
Jestem za. Ale coś mi się nie podoba. KXP korzysta bepośrednio z internetu Radio, Synchronizacja czasu, Sprawdż czy jest aktualizacja itd. . Natomiast INTERNET/RADIO i INTERNET/SHOUTOBOX korzystają z IE więc tam musiałyby być ustawienia. Integracj ustwień KXP z ustwieniami IE?
oj tak, moznosc konfiguracji proxy w kalendarzu XP by sie bardzo przydala(jezeli chodzi o sluchanie radyjek..) , dlatego ze niektorzy maja dostep do internetu tylko poprzez proxy w swoich ASK... wiec mysle ze to by byla dobra rzecz...
( heh wiem ze niepowinno sie odswiezac watkow... ale po co mialbym pisac drugi? przecie to bezsens! )
jestem za
osobiście nie mogę korzystać z pogody/ sprawdzania poczty i innych dodatków bo wymaga to u mnie ustawień proxy- pewnie inne osoby mają ten sam problem
wiwla napisał:
jestem za
osobiście nie mogę korzystać z pogody/ sprawdzania poczty i innych dodatków bo wymaga to u mnie ustawień proxy- pewnie inne osoby mają ten sam problem
W sprawdzaniu poczty nie udało mi się zrobić ustawień proxy, więc działa tylko dla pogody, radia i aktualizacji.
Wykonane