Nie jesteś zalogowany.
Na SB pojawił sie ciekawy pomysł uzytkownika @Siwy333 mianowicie:
@Siwy333
@zieliński86: Witam.Mam taka mala propozycje,nie wiem czy kiedys juz ktos tego nie proponowal.Mianowicie chodzi o to:Czy jest mozliwosc zrobienia na RoW funkcji np. "Moj ulubieniec" chodzi mi o mozliwosc wybrania np.jednego nicka ktory po odznaczeniu go wyswietlalby sie ( u mnie ) w innym kolorze,lub odcieniu.Mysle ze dla wielu taka opcja bylaby przydatna,bo czasem w "potoku" naplywajacych postow latwo jest przeoczyc wiadomosc od oczekiwanej osoby
Ten pomysł zdobył liczne uznanie uzytkownikow
@Dj_Rafal
@Siwy333: popieram Twoj pomysł jestem "ZA" swietny tylko sie obawiam ze nie zostanie wykonany ale moge sie tylko mylic chociaz to bylaby przydatna opcja
@adamix88
@Siwy333:Ja także jestem "ZA" bardzo ciekawy pomysł
@dzamper
@Siwy333: Ciekawe, popieram
@sport15
@Siwy333: Popieram twoją propozycję. Ja też jestem "ZA". Bardzo by mi się przydała taka funkcja. A ulepszając twoją myśl proponowałbym dodać jeszcze opcje zaznaczenia nicka osoby której się nie lubi i wiadomości takiej osoby by były nie widoczne dla tego kto go zaznaczy. Kto popiera mój pomysł
@rozpor
@Siwy333: Ja tez jestem ZA i bardzo chcialbym aby ten pomysł byl zrealizowany bo to naprawde bedzie pomagało
@czarny555
@Siwy333: Adasiu ..równiez popieram Twoją propozycję jeszcze wczoraj ją czytałęm ..nie myslałem że dla ogółu może to byc tak wazne..a jednak jest...Jestem ,,ZA,,
@basiapek
ja również popieram pomysł @Siwy333: jest naprawde super wielu uzytkownikom ułatwiło by to korzystanie z SB
a co pozostali mysla o pomysle Siwy333 ?? czekam rowniez na opinie Zieliński86
podajcie teraz swoje za i przeciw tego pomysłu czekam na opinie
Ja osobiscie Jestem "ZA" i niekoniecznie mysle o jednej osobie zeby mozna bylo odznaczyc innym kolorem
Ostatnio edytowany przez Dj_Rafal (13 wrz 2006, 18:39)
powinno byc tak ze mozna by bylo zaznaczy np 3 osoby ( i zeby byla tez paleta kolorow do wybrannia jakiego chce sie koloru )
Ostatnio edytowany przez ROZPOR (13 wrz 2006, 18:47)
Całkiem ciekawy pomysł ale... raczej juz wiem co powie na to zieliński...
hej....ja równiez popieram propozycję @Siwy333: uważam ze jest to swietny pomysl...myśle ze duzo osob sie ze mna zgodzi, ze ten pomysł jest warty zastanowienia...jestem ZA..pozdrawiam
Ta opcja była by super.
Myślę iż każdy kto odpisuje nam to także powinien być wyróżniony innym kolorem
@siwy333: popieram w całej rozciągłości Twój pomysł..poparłem go na RoK-u i popieram tutaj...Jak najbardziej jestem "ZA"
Ostatnio edytowany przez czarny444 (14 wrz 2006, 15:46)
Jestem ZA
Można by też dodać taką ikonke po najechaniu, na którą był by wyświetlany gg i inne, był kiedyś taki pomysł i inne do rozbudowy Shout Box, ale Zieliński powiedział, że ten kod do Shout Boxa jest tak rozbudowany, że długo by mu zajęło zrobienie jakichkolwiek przeróbek.
Sam pomysl mi sie podoba, ale czy on bedzie czy nie to mi jest bez roznicy
Mi się podoba taki pomysł. Jestem za
tak sobie pomyślałem, czy nie można czegoś takiego stworzyć na zasadzie antyspama np. spam-aware działa to filtruje a to co przepuści wybieramy black lub white list i to wszystko
fajnie by było dodać użytkownika-śmieciarza do black list i o nim zapomnieć
to tylko luźna uwaga ! kompletnie się na nie znam na technicznej części ale może znajdzie się jakiś "biegas" który jest w stanie stworzyć coś na podobieństwo...
myszor napisał:
tak sobie pomyślałem, czy nie można czegoś takiego stworzyć na zasadzie antyspama np. spam-aware działa to filtruje a to co przepuści wybieramy black lub white list i to wszystko
to tylko luźna uwaga ! kompletnie się na nie znam na technicznej części ale może znajdzie się jakiś "biegas" który jest w stanie stworzyć coś na podobieństwo...
Zgadzam sie co do tego (msieciarzem sam na SB byłem )
myszor napisał:
To by było najlepsze rozwiązanie dla shoutbox`a - jestem za w 100%
Podoba mi się taki pomysł jestem za!
Podoba mi się taki pomysł
Bo, jak gadam z kimś a tu 10 śmieciarzy spamuje to już trudniej osobę z którą piszę odnaleźć
Jestem ZA!
sport15 napisał:
@Siwy333: Popieram twoją propozycję. Ja też jestem "ZA". Bardzo by mi się przydała taka funkcja. A ulepszając twoją myśl proponowałbym dodać jeszcze opcje zaznaczenia nicka osoby której się nie lubi i wiadomości takiej osoby by były nie widoczne dla tego kto go zaznaczy. Kto popiera mój pomysł
To tak samo
Ostatnio edytowany przez T610 (15 cze 2007, 21:37)
Ciekaw jestem co o tym sądzi Zieliński mam nadzieje że przyjmie propozycje bo to wcale nie głupi pomysł
Szukacie ciekawostek na sb so bardzo mile osoby !!
A ty jestes nie lepszy w tym czasie na sb !!
Ostatnio edytowany przez Izzy_ (04 sie 2009, 20:36)