Nie jesteś zalogowany.
To może pierwszy pliczek...
Syntetyczny by DIESEL - czyli tzw. syntezator mowy, który jest w istocie zestawem 24 plików dźwiękowych odtwarzanych kolejno co pełną godzinę. Pozwalam sobie zalinkować ten plik kolegi na swoim folderze na:
http://voila.pl/8os6g/ [Mirror] [Mirror#2]
Polecam! Jest świetny. Od reszty (równie dobrej) takich syntezatorów wyróżnia go brzmienie - jest miękkie i wbrew nazwie najbardziej naturalne ze wszystkich.
Ludzie dajcie mi instrukcję, jak zrobić, żeby te dźwieki co się robi do kxp działały narobiłem sobie specjaln9e dla KXP plików dźwiekowych, ponazywałem, je odpowiednio od 01 do 24 a KXP ich nie chce odtwarzać, powiedzcie mi, jakimi programami Wy jre robicie, że Wasze dźwieki działają am oje nie
Rumcajs napisał:
Ludzie dajcie mi instrukcję, jak zrobić, żeby te dźwieki co się robi do kxp działały narobiłem sobie specjaln9e dla KXP plików dźwiekowych, ponazywałem, je odpowiednio od 01 do 24 a KXP ich nie chce odtwarzać, powiedzcie mi, jakimi programami Wy jre robicie, że Wasze dźwieki działają am oje nie
Muszą to być MP3-ójki i musisz je wpakować do jednego katalogu np. Folder i wkleić cały folder do katalogu ...:\...\Kalendarz XP\Godziny
Zrestartuj KXP i gotowe.