Nie jesteś zalogowany.
[deleted]
Ostatnio edytowany przez max17 (16 kwi 2021, 20:20)
Choć mało używam Menadżera M3U to popieram. Bo taka funkcja w obecnie we wszelkich programach odtwarzających staje się standardem. Kiedyś była tylko jako dodatkowe wyposażenie niektórych No i jest to bardzo przydatne.
@Zielinski86 jeśli już mowa o powiadomieniach:
jako odtwarzacz multimediów używam taki program jak JetAudio. Ma on wśród wielu funkcji, oprócz powiadomienia dymkiem w tray-u, możliwość wyświetlania informacji o utworze na przezroczystym wąskim pasku przez całą szerokość ekranu. Jest to cały czas na wierzchu ale wogóle nie przeszkadza bo ma przezroczystoć. Rewelacyjne dla mnie i nigdzie chyba więcej tego nie widziałem w odtwarzaczach.
Czy w KXP dałoby się taki pasek wprowadzić do np. wyświetlania różnych informacji które są teraz w podpowiedziach, paskach itp. ??
Ostatnio edytowany przez JaroU (09 lip 2006, 15:34)
Moze przy okazji modernizacji m3u jak gra muzyka to latwiejszy dostep to przyciskow stop play pause. Mogly by znajdowac sie np. pod wskaznikami lub pod zegarkiem z opcja widoczne tylko podczas grania muzykii jak wyzej tytul utworku tez byl by na miejscu moim zdaniem pasowal by przy zmaiane zeby wyswietlal sie zamiast sentencji prze dajmy 20 s, a jeszcze lepiej jak by przewijal sie razem z nia
Ja prawie nie używam menagera m3u ale to jest bardzo dobry pomysł, oczywiście można by to włączać i wyłączać
taki bajerek by sie przydal popieram ta funkcja sie przyda zpewne:P jestem ZA
Popieram i pomysł @max17: i @JaroU: