Nie jesteś zalogowany.
wie ktoś może jak posłuchać szwedzkiego radia "the voice" przez kalendarz xp?? bardzo prosze o pomoc
najlepiej na nr gg 7558328 wielkie dzieki
Była tu gdzieś paczuszka ze steamami dla Eski Rock (w ogóle w zakładce polska było grubo ponad 200 stacji radiowych).
Wie ktoś, gdzie się ona zapodziała?
No jestem pod wrażeniem , w końcu ktoś się zajął stacjami radiowymi.Jest rzeczywiście poprawa wszak nie każda działa ale ogromna większość tak. Za tę pracę należą się ogromne podziękowania!
No jestem pod wrażeniem , w końcu ktoś się zajął stacjami radiowymi.Jest rzeczywiście poprawa wszak nie każda działa ale ogromna większość tak. Za tę pracę należą się ogromne podziękowania!
Cześć wszystkim : ) Jestem tutaj nowy i postanowiłem się przywitać z wami Jestem Mariusz z Olsztyna.
Poprawa zdecydowanie na duży plus !
Ciekawe, jakie niespodzianki czekają nas w tym roku. Widać zmiany, wszystko na plus.
Ostatnio edytowany przez kajtek89 (26 kwi 2019, 11:22)
Heh faktycznie ciekawie to się zapowiada w tym roku. Zobaczcie tylko czy wszystko u mnie się zgadza http://stolarniawawer.pl/
klarakamien napisał:
ja uwielbiam radio 357 jedno z lepszych jak nie najlepsze
Bo bez reklam póki co