Nie jesteś zalogowany.
Witam
Nie mogę uruchomić programu na w10. Reistalowałem go, dodawałem ręcznie do autostartu, wpisywałem uruchamianie w harmonogram zadań, a nawet stworzyłem usługę i dalej nic. Program niby jest uruchomiony, ale ja nie widzę jego okna ani ikony w trayu. Gdy ręcznie klikam na ikonę programu to uruchamia się normalnie i działa dobrze. Problemem jest ustawienie go by uruchomił się automatycznie. Proszę o pomoc bo ten kalendarz jest rewelacyjny.
Zgadzam się. Miałem go na Windows 8.1 (x64) i było wsio O.K. nawet po zainstalowaniu na nim Windows 10. Zmuszony zainstalować na czysto Windows 10 ponownie ściągnąłem wesję 37.04 RC4 i zainstalowałem. Kalendarz XP o chodzi jak trzeba z jedną wadą - nie działa mój klucz wyłączający reklamy, co jest wkurzające. Napisałem emaila do autora, ale ten milczy jak grób. Czy tej wersji używasz???
Też używam tej wersji Kalendarza XP (37.04 RC4). Po tych dniach zauważyłem, że jak jest w autostarcie to sam potrafi się uruchomić nawet po godzinie użytkowania kompa, a czasem nie uruchamia się wcale. Wtedy muszę zatrzymać go ręcznie w Menadżerze zadań i uruchomić ponownie by pokazało się okno programu i ikona na obszarze powiadomień. To samo się dzieje w lapku żony. Może to wina systemu, gdyż na obu kompach jest Windows 10 x64. Na Windowsie 7 i 8.1 nie miałem z tym programem najmniejszych problemów. Szkoda, że autor sobie go odpuścił, bo nie żadnego godnego zastępcy tego kalendarza:(