Nie jesteś zalogowany.
Witam!
Z Kalendarza XP korzystam na codzień aczkolwiek na dzień dzisiejszy zacząłem lukać w opcje do których wczesniej nie zaglądałem.
Stąd też moje pytanie.
Kalendarz XP jest aktualizowany? Twórca rozwija ten projekt czy juz nie?
U mnie nie działa np..obliczanie walut, nie ściąga programu TV itp...
Widze też że na forum są stare tematy wiec tak jakby nic sie obecnie nie działo.
Program bardzo dobry być może cośnie działa u mnie a nie znaczy to ze też ktos inny ma takie same problemy.
Pozdrawiam...
popieram zapytanie. Szkoda naprawdę tej pracy. wszystko ukończone prawie w 100%. wszyscy czekamy z nadzieją i niecierpliwością na ukazanie się stabilnej i nowej wersji. Pozdrowienia dla twórcy programu
Witam mam pytanie kiedy bedzie zrobiona aktualizacja np stacji radiowych bo z tego co widze to bylo to dawnnoo temu pozdrawiam wszystkich tworcow i uzytkownikow kalendarza xp
Ostatni post admina forum (jednocześnie autora projektu KXP) - 05 kwi 2011, 21:03
Jak sami widzicie za parenaście dni miną 2 lata od porzucenia projektu KXP tak więc wątpię czy kiedykolwiek doczekacie się jakiejś aktualizacji
Chyba porzucenie projektu będzie takie samo jak w przypadku konnekta... autorze, proszę opublikuj kod źródłowy! Najlepiej na SourceForge...
Czemu jak mam nowa wersje nie odbieraja mi stacje radiowe a w starej wersji działaja tylko nie które co jest z Radio Maryja i Rmfn Depeche Mode prosze o pomoc....
Jak sami widzicie za parenaście dni miną 2 lata od porzucenia projektu KXP tak więc wątpię czy kiedykolwiek doczekacie się jakiejś aktualizacji
Chyba nie ma już co liczyć, że pojawi się jakaś nowa wersja
Niesety chomik o takiej nazwie nie istnieje ma ktoś może świeży link do skinów ??
Niestety chyba ten projekt już upadł, ale nie ma co się dziwić, przecież to już XP
no i niestety brak updejtów niszczy XP :?
Tylko czy to się uda?