Nie jesteś zalogowany.
Radek_PL na SB RoK (15:12 - 19.04.2006) napisał:
@Zieliński86: W "Pokaż wiadomości" niemożliwym jest sortowanie ich wg. daty, wagi czy nadawcy. Chyba powinno to działać, prawda? (jakby miał Pan to naprawiać, to proponowałbym zapamiętywanie filtra - np. po restarcie systemu KXP z powrotem sortuje np. po dacie).
a czy nie łaska kliknąć na odpowiednią belkę?? Chociaż w sumie pamięc tego typu by się przydała...
jestem na nie ;p
DIESEL napisał:
a czy nie łaska kliknąć na odpowiednią belkę?? Chociaż w sumie pamięc tego typu by się przydała...
W tym właśnie problem, że to NIE DZIAŁA. A przynajmniej u mnie A u Was?
DIESEL napisał:
a czy nie łaska kliknąć na odpowiednią belkę??
Tia... Gdyby to działało. Te przyciski belek można wcisnąć, ale to nic nie daje. Sortowanie nie działa. A jest potrzebne, niewątpliwie.
@Zielinski86: Dlaczegoż, u licha, ten przycisk 'Pokaż wiadomości' jest taki mały? On jest na równi ważny jak Sprawdź pocztę - a może i ważniejszy... Daj go większego, przecież prowadzi do zawartości ważniejszej niż to pierwsze okienko 'Sprawdź pocztę'.
Dokładnie jestem za sortowaniem + kolumna ściągnięte + ikona program pocztowy niech od razu sciąga + a tak w ogóle to jestem za tym aby powstał konkretnie moduł pocztowy i pieprzyć wtedy outlooki baty i incredi i inne badziewie
Witam.
Wracajac do tematow pocztowych: gdzies wyczytalem, ze pracujecie rowniez nad modulem do sprawdzania poczty z kont nie tylko obslugujacych POP3 - konkretnie mowie o Hotmail i MSN.
Uwazam, ze taki modul bylby wspanialy - kiedys poszukiwalem w necie takich programow i nie moglem nic znalezsc - tutaj pod reka byloby wszystko i mysle, ze to napewno przyczyniloby sie do jeszcze wiekszego wzrostu popularnosci programu, kotory jest i tak swietny
- - goraco pozdrawiam.
Odpaliłem starego XP i to działa 5 lat w garażu i co ja widzę hula jak trzeba.
Hula i to bardzo dobrze ale nowa wersja by się przydała.
jak w onecie ustawić żeby nie usuwał automatycznie spamu co 30 min ?