Nie jesteś zalogowany.
Strony: 1 2
Wątek Zamknięty
Autor wyjechał do Holandii, i zablokował dostęp do niektórych podkatalogów strony kxp.pl i nie ma do nich dostępu co skutkuje tym co widać (a raczej tym czego nie widać). Tylko to całe zamieszanie, że autor nic nie wspomniał itp. jest trochę śmieszne, a najprościej to wyłączyć i już...
Ostatnio edytowany przez max17 (08 lut 2009, 20:22)
moze i wyjechal.lecz to go nie tlumaczy z olewania problemu.internet jest wszedzie,i mozna sie laczyc bez problemu
POPROSTU TAMTE INFORAMACJE SOM NA STRONIE delphisoft.org a on jom akurat zablokował a radio to inna rzecz nie łonczy się z serwerem delphisoft.org
Poszlaki:
Opis gg:
w Holandii
Informacja na stronie: http://kxp.pl/kalendarzxp.html
Dodano 8.01.2009:
Z powodu tymczasowego braku dostępu do Internetu, mogą wystąpić większe opóźnienia w wysłaniu klucza. Każdy klucz na pewno zostanie wysłany, oczywiście jak tylko będzie to możliwe.
Być może te dwie sprawy mają ze sobą jakiś związek, ale nie będę się bawił w wydział śledczy.
Jedyne co pozostaje nam to czekać i namawiać do zainwestowania w słownik ortograficzny dla niektórych użytkowników tego forum...
ja nie moge znaleść tego jego gg podasz bo ja hcciałbym dostawać szyciej informacje itp
Ostatnio edytowany przez mnb (09 lut 2009, 15:45)
Nie Znasz Gg???
Nie Mam Gg,ale Za To Ciekawe Jak To Dlugo Bedzie Trwalo.dzisiaj Bylam U Lekarza I Wiecie Ze On Ma Internet Kxp.pokazuje Mu Temperature,wpadlam Do Domu A Tu Nic,dlaczego?
He he. U mnie też pokazuje temperaturę, tylko że nieaktualną.
cos ty a ja juz myslalam ze moze starsza wersja dziala poprawnie szkoda.a odpowiedzi nie dostalam w dalszm ciagu:mad:
Pan Zieliński chyba zalega z opłatami za serwer, dlatego wyłączyli mu stronę.
nie on pszeciesz ma własny serwer chyba . ale nie dlatego nie działa pszeciesz wyjechał do HOLANDI wienc wyłonczył rzeby jak np. spali się dysk chy cos takiego to jak go niema to nic nie zrobi
Już śmiga wszystko Lepiej późno niż wcale
Wątek Zamknięty
Strony: 1 2