Nie jesteś zalogowany.
O tym już kiedyś była mowa. A wydaje mi się, że to jest dobry pomysł z dwóch powodów
po pierwsze: zostało jedno wolne miejsce obok pozycji: Pogoda, Różne, Czas, Radio, ShoutBox i nic innego nie pasuje tak idealnie jak TV
po drugie: od dawna najczęstsze zadawane przez nowych użytkowników pytanie, to: "jak oglądać w KXP telewizje?". Mimo kolejnych wersji pytanie to pojawia sie cyklicznie. Poza TV nie pojawiają żadne pytania o inne komponenty znajdujace się w zakładce Różne. Jestem przekonany że gdyby radio znajadowało w zakładce Różne, posypałoby się równie wiele zapytań co w przypadku TV.
Mamy cztery media: prase, radio, telewizje oraz Internet. Radio jest, prasy nie ma sensu tam umieszczać gdyź w KXP jest ona zbyt rozbudowana by ją tam wstawiać, zatem pozostaje telewizja...
Super pomysł !!!
po trzecie: Jest to jedna, że tak powiem, z wielu "useromiodnych" opcji KXP. Dla wielu to duża zaleta Kalendarza XP i chętnie z niej korzystają. A na pewno, przyciąga do Kalendarza. Można dyskutować o funkcjonalności i potrzebie TV w KXP, ale... Komu nie pasuje, ten nie musi oglądać. A ci co chcą - powinni mieć łatwy dostęp do niej. TV internetowa to nośne hasło i przydaje KXP popularności. Warto ją wyeksponować!
Popieram!!
JA tam jestem za wprowadzeniem pliku pomocy po kliknięciu w F1 na klawiaturze... ale w sumie pomysł mi się podoba:
+
ja nie popieram, niech zostanie tak jak jest.
POmysl calkiem niezly ale czy to sie tam przyda ?
chyba tylko dla nowych userwo KXP
wiec nie popieram
Ostatnio edytowany przez ROZPOR (22 wrz 2006, 16:41)
pro napisał:
O tym już kiedyś była mowa. A wydaje mi się, że to jest dobry pomysł z dwóch powodów
po pierwsze: zostało jedno wolne miejsce obok pozycji: Pogoda, Różne, Czas, Radio, ShoutBox i nic innego nie pasuje tak idealnie jak TV
po drugie: od dawna najczęstsze zadawane przez nowych użytkowników pytanie, to: "jak oglądać w KXP telewizje?". Mimo kolejnych wersji pytanie to pojawia sie cyklicznie. Poza TV nie pojawiają żadne pytania o inne komponenty znajdujace się w zakładce Różne. Jestem przekonany że gdyby radio znajadowało w zakładce Różne, posypałoby się równie wiele zapytań co w przypadku TV.
Mamy cztery media: prase, radio, telewizje oraz Internet. Radio jest, prasy nie ma sensu tam umieszczać gdyź w KXP jest ona zbyt rozbudowana by ją tam wstawiać, zatem pozostaje telewizja...
Dla ogladajacych TV internetowa jak najbardziej tak ja nie ogladam wiec mi to obojetne
Jestem na za, dobry pomysl
Moim zdaniem to dobry pomysł