Nie jesteś zalogowany.
A co powiecie zeby dadac jeszcze 1 jedna opcje dla przycisku minimalizacji ?? Zrobilbym tak: w zakladce Tray obok przycisku "Domyslne ustawienia kolorow" dalbym ta malutka ikonke Ustawinia (tak jak jest to zrobione w przypadku dyskow) Otwieraloby sie to malutkie okieneczko i byloby do wyboru: albo kolor jednolity albo schemat.
Masz rację powinno być pole wyboru.
Bo ktoś może bardzo polubił ten aktualny przycisk minimalizacji i chce aby tak pozostało
Ostatnio edytowany przez adamix (19 wrz 2006, 21:03)
JUNIOR napisał:
A co powiecie zeby dadac jeszcze 1 jedna opcje dla przycisku minimalizacji ?? Zrobilbym tak: w zakladce Tray obok przycisku "Domyslne ustawienia kolorow" dalbym ta malutka ikonke Ustawinia (tak jak jest to zrobione w przypadku dyskow) Otwieraloby sie to malutkie okieneczko i byloby do wyboru: albo kolor jednolity albo schemat.
Ciekawa sugestia ale mi to obojetne
max17 napisał:
Tylko znowu musiałoby być zapisane w schematach czy jest ona włączona czy nie, ale po co nie potrzebnie komplikować sprawę...
dokładnie, po co zawracać takimi rzeczami głowę szefa, są ważniejsze sprawy do zrobienia. a ile razy zmieniacie tą ikone minimalizacji?? ja zmieniam tylko jak wgram nowy schemat i potem mam tą samą, bo niby nie wiem po co bym to miał zmieniać co chwile