Nie jesteś zalogowany.
Zrobiłem zestaw ikonek pogodowych, pasują idealnie do skórki .
Oto screen który jakoś słabo jakościowo wyszedł, normalnie ikonki są zdecydowanie ładniejsze, nie takie rozmyte, ale dla ogólnego poglądu może być:
Plik ikonek: Schemat by MAURYCY & mirror
Mam nadzieję, że komuś sie spodoba
Ostatnio edytowany przez MAURYCY (12 wrz 2006, 13:59)
Moja ocena to 2/10 (2 tylko za to że chciało ci się zrobić ten zestaw iknonek)
Najlepsze będzie to iż w nowej wersji kalendarz xp będzie możliwość użycia koloru fuksji (#FF00FF) dla przeźroczystości ikony pogody więc będziemy tworzyć ikonki które będą dopasowane do każdej skóry
A jeśli chodzi o Twoje ikonki były by lepsze gdyby miały jakieś inne kolory a nie tylko pomarańczowy. A tak to fajne
Ostatnio edytowany przez adamix (11 wrz 2006, 16:24)
Nowy schemat pasujący także do tej skórki:
Plik do pobrania: Schemat2 by MAURYCY & mirror
Ten bardziej kolorowy od poprzedniego
SniperWOLF to jak pietnaście minut to zrób takie.
Fajnie że użytkowiny twożą takie ikonki ja np nie umiem za bardzo obchodzić się z grafiką i nie zrobił bym takich fajnych ikonek.
adamix napisał:
Te nowe schematy są super powiem Ci szczerze że podobają mi się bardziej od moich
no właśnie mi też się podobają nie sądziłem że aż takie przyjemne dla oka wyjdą
Robal napisał:
Fajnie że użytkowiny twożą takie ikonki
jak umiem to robię by choć troszkę zmienić wygląd ciesze się że wam się spodobał ten schemat
Ostatnio edytowany przez MAURYCY (12 wrz 2006, 20:43)
MAURYCY brawo wreszcie pożądne ikonki (napewno lepsze od poprzednich) moja ocena 8/10 . proponowalbym lekko zmienić wygląd słoneczka bo wygląda jak słonecznik Pozdro.
SniperWOLF napisał:
proponowalbym lekko zmienić wygląd słoneczka bo wygląda jak słonecznik
nie da rady niestety bo by nie było do kompletu, a cały zestaw ikonek jest pobrany ze strony www. kwestia przyzwyczajenia postaram się zrobić na dniach jeszcze jeden zestaw ponieważ mam w zapasie jeszcze 2 możliwe do wykorzystania (bo ładne) zestawy ikon pogodowych. ale to jak znajdę czas
a tak wogóle to słonecznik ma czarny środek
Ostatnio edytowany przez MAURYCY (13 wrz 2006, 11:49)