forum.kxp.pl

Nie jesteś zalogowany.

#1 30 sie 2008, 15:57

ziel
Admin
Posty: 379
Dołączył: 26 Mar 2006
Serwis

Poziom sygnału WiFi

k.max napisał:

Witam. Czy istniej taka możliwość w KXP aby zamiast kwadratowego okienka w tray`u była wyświetlana moc sygnału w postaci kresek tak jak to jest po zainstalowaniu softu producenta do karty wifi ? Tj. pięć kresek, przeważnie zielone, pierwsza mniejsza a następne coraz to większe.

Offline

 

#2 02 wrz 2008, 21:27

myszor
VIP
Posty: 110
Dołączył: 11 Feb 2007
Skąd: Uć

Re: Poziom sygnału WiFi

Ale moc sygnału czego? kalendarza? no troszkę nie rozumiem bo z cytatu wynika, że albo zamienić ikonę kalendarza albo dodać nową. I gdzie tu sens? Przecież program  wi-fi po instalacji pokazuje swoą ikonkę w tray'u.

Ostatnio edytowany przez myszor (02 wrz 2008, 21:29)


http://img.userbars.pl/171/34009.png

Offline

 

#3 07 cze 2009, 12:36

cezar
Nowy
Posty: 1
Dołączył: 07 Jun 2009

Re: Poziom sygnału WiFi

Widać koledze podoba się ikonka od WiFi i chce mieć takich więcej smile .

Offline

 

#4 17 lut 2010, 13:11

DeUsZ
VIP
Posty: 8
Dołączył: 26 Mar 2006
Skąd: SGN
Serwis

Re: Poziom sygnału WiFi

ludzie, ogarnijcie! Kolega zaproponiwał, aby na główny oknie kalendarza był pokazany sygnał połączenia Wi-Fi!
p.s. nie ma na co liczyć, projekt padł ;>

Offline

 

#5 17 lut 2010, 20:17

mnb
Gaduła
Posty: 103
Dołączył: 30 Nov 2008
Skąd: Wałcz

Re: Poziom sygnału WiFi

Chyba chodzi mu o tom ikonke na pasku na dole po prawej stronie...


Wracam po latach i poprawiam ortografię!
Nie przyznaję się do postów sprzed 2011!

Offline

 

#6 06 lis 2013, 08:49

romanbogucki22
Nowy
Posty: 1
Dołączył: 06 Nov 2013

Re: Poziom sygnału WiFi

dlaczego projekt padł ???

Offline

 

#7 16 sty 2014, 08:21

tazy
Nowy
Posty: 1
Dołączył: 16 Jan 2014

Re: Poziom sygnału WiFi

ogarnijcie! Kolega zaproponiwał, aby na główny oknie kalendarza był pokazany sygnał połączenia Wi-Fi!
p.s. nie ma na co liczyć, projekt padł ;>..


Tazy

Offline

 

#8 16 sty 2014, 08:56

innowierca
Nowy
Posty: 2
Dołączył: 16 Jan 2014

Re: Poziom sygnału WiFi

radio nie działa  ? jak je uruchomić?

Offline

 

#9 18 mar 2014, 13:47

jayjay
Nowy
Posty: 1
Dołączył: 18 Mar 2014

Re: Poziom sygnału WiFi

Zainstaluj sobie najnowsze sterowniki do karty sieciowej jeśli nie masz problem z WiFi.


Najlepsza i najsolidniejsza technika sanitarna oraz wytrzymałe śruby

Offline

 

#10 13 maj 2014, 10:54

regina
Nowy
Posty: 1
Dołączył: 13 May 2014

Re: Poziom sygnału WiFi

nie wiadomo dlaczego

Offline

 

#11 22 maj 2014, 13:44

elomann
Nowy
Posty: 2
Dołączył: 22 May 2014
Skąd: Poznań
Serwis

Re: Poziom sygnału WiFi

jayjay napisał:

Zainstaluj sobie najnowsze sterowniki do karty sieciowej jeśli nie masz problem z WiFi.

Dokładnie tak. Czy wszyscy nie mogą być merytoryczni tylko jedyne na co ich stać to obrażanie?


Pamiętajcie o ogrodach!

Offline

 

#12 24 lip 2014, 20:29

marx
Nowy
Posty: 2
Dołączył: 24 Jul 2014
Serwis

Re: Poziom sygnału WiFi

Czasami są też uszkodzone routery, może to ich wina


portal społecznościowy forum młodzieżowe dla nastolatków

Offline

 

#13 29 lip 2014, 08:28

loczer
Nowy
Posty: 1
Dołączył: 29 Jul 2014
Serwis

Re: Poziom sygnału WiFi

Jak poprawić jakość wi fi czy są na to jakieś sterowniki ?

Offline

 

#14 01 paź 2014, 19:33

margaret
Nowy
Posty: 1
Dołączył: 01 Oct 2014

Re: Poziom sygnału WiFi

Ustawienie routera ma ogromne znaczenie. Powinien on być zamontowany na ścianie. Tam najlepiej odbiera sygnał.

Offline

 

#15 22 paź 2014, 14:07

boczek
Nowy
Posty: 1
Dołączył: 22 Oct 2014
Serwis

Re: Poziom sygnału WiFi

Ja polecam kupić porządny router. lepiej mieć lepszy sprzęt niż się później denerwować.

Offline

 

#16 19 lis 2014, 11:20

kaikspe
Nowy
Posty: 1
Dołączył: 19 Nov 2014
Serwis

Re: Poziom sygnału WiFi

margaret napisał:

Ustawienie routera ma ogromne znaczenie. Powinien on być zamontowany na ścianie. Tam najlepiej odbiera sygnał.

Ja zaś słyszałem że najlepiej przy oknie na parapecie ściąga aczkolwiek nie wiem co to ma do rzeczy w każdym bądź razie pożadny router załatwia sprawę smile

Offline

 

#17 21 lis 2014, 14:33

ondirej
Nowy
Posty: 1
Dołączył: 21 Nov 2014
Serwis

Re: Poziom sygnału WiFi

hah najlepiej big_smile

Offline

 

#18 25 lis 2014, 09:53

pociag
Nowy
Posty: 2
Dołączył: 25 Nov 2014
Serwis

Re: Poziom sygnału WiFi

Na pewno się da to zrobić. Nawet można samemu taką apkę napisać tylko czy warto ? ;D

Offline

 

#19 25 lis 2014, 13:38

nishkaa
Nowy
Posty: 2
Dołączył: 25 Nov 2014
Serwis

Re: Poziom sygnału WiFi

warto, jak najbardziej

Offline

 

#20 27 lis 2014, 08:24

YETT
Nowy
Posty: 1
Dołączył: 18 Nov 2014

Re: Poziom sygnału WiFi

Tylko nie szalej z drogimi routerami, spokojnie wystarczy Ci taki router TP-link

Offline

 

#21 01 gru 2014, 08:15

nishkaa
Nowy
Posty: 2
Dołączył: 25 Nov 2014
Serwis

Re: Poziom sygnału WiFi

no TP linki som dobre i dlugotrwale!

Offline

 

#22 03 gru 2014, 11:17

beygoresz
Nowy
Posty: 2
Dołączył: 03 Dec 2014
Serwis

Re: Poziom sygnału WiFi

som w uj

Offline

 

#23 03 gru 2014, 13:07

perlaextra
Nowy
Posty: 2
Dołączył: 03 Dec 2014
Serwis

Re: Poziom sygnału WiFi

ważne żeby był na poziomie!

Offline

 

#24 30 lip 2015, 06:51

arcider
Nowy
Posty: 8
Dołączył: 30 Jul 2015
Skąd: Lublin
Serwis

Re: Poziom sygnału WiFi

Teraz praktycznie każda firma ma dobry Router, czy Plus, Play, czy inne lokalne firmy typu Multimedia.

Offline

 

#25 31 lip 2015, 08:43

kapen
Nowy
Posty: 3
Dołączył: 31 Jul 2015
Serwis

Re: Poziom sygnału WiFi

oczywiście że się da wystarczy wygooglowac

Offline

 

Stopka forum

Powered by PunBB
Originally written by Rickard Andersson