Nie jesteś zalogowany.
Witam!!
mam problem z synchronizacja czasu pod Systemem Vista
pod Windows XP wszystko funkcjonuje OK!
pozdrowienia
ben50
PS:Zdrowych Wesolych Swiat Bozego Narodzenia dla wszytkich Forowiczow !!!!
Twoje problemy są prawdopodobnie spowodowane tym że kalendarz XP został stworzony tylko pod XP i dlatego gdy go instalujesz na innym systemie operacyjnym powoduje Tobie problemy.
Tak jak już sam podkreśliłeś na XP chodzi bez problemu a na Viście już te problemy są.
Na wiście nie pójdzie tylko do XP ale do Visty NIE!!!
Ostatnio edytowany przez mnb (08 sty 2012, 13:50)
Super....
dzieki za szybka odpowiedz teraz wiem ze Kalendarz nie jest stworzony do Visty
pozdrawiam,
ben50
Super....
dzieki za szybka odpowiedz teraz wiem ze Kalendarz nie jest stworzony do Visty
pozdrawiam,
ben50
u mnie KXP na viscie dziala tylko problem mam z autustartem KXP jakas rada zeby KXP dzialalo razem ze startem systemu?
Ja pisze tylko że nie jest pszystosowany do VIST-y ale na niej działa ale nie poprawnie.
Ostatnio edytowany przez mnb (08 sty 2012, 13:51)
Hej jestem nowy i wczoraj zainstalowałem wszystko co jest możliwe di kalendarza ale dalej nie dziala mi radio,pogoda opcje różne tzn horoskop,telewizja
Co mam zrobić?
u mnie terz ale bendie dobrae to taka pszera ale bendzie
spoko nie działa bo administrator coś ulepsza spoko trzeba cierpliwie czekac
Wiem
Co jest z tym kalendarzem Xp ,nie działa radio,i inne rzeczy,może ktos wie.Mam jeszcze pytanko jak jest telewizja to dlaczego u mnie nie działa.Nie mam od zawsze trzeba coś zainstalować? I czy to jest bezpieczne? Z górt dziekuje za podpowiedz.
Witam,
czy KXP śmiga pod Windows 7?
Mam nadzieję, że nówce wybaczycie pytanie które może dla was jest banalne. Mam problem z synchronizacją czasu. Czas mam cofnięty o 9 godz. czyli zachód USA. Nie pomaga pooprawienie ustawień systemowych komputera przy jego bootowaniu. Z chwilą synchronizacji kalendarz (tak myśle że to kalendarz no bo co innego) czyli zaraz po uruchomieniu się komputera i kalendarza zmienia czas najpierw w kalendarzu a potem (ułamek sekundy) na trayu. Help, bo mie zczyści. Serwery do synchronizacji (adresy) wyglądają mi na zagramaniczne.
Anonymous napisał:
Witam,czy KXP śmiga pod Windows 7?
W moim przypadku działa ale nie do końca prawidłowo, ( nie szczytuje obciążenia procka i SWAP'u) radio działa od momentu startu, ale z włączaniem każdej kolejnej stacji głośność jest zmniejszana xD
mnb napisał:
Na wiście nie mójdzie najwyrzej do windows 2000 i do XP ale do Visty NIE!!!
Mylisz się i to bardzo, Vista x64, kalendarz hula aż miło w wersji RC4 bez uaktualnienia
mnb napisał:
ja muwie tylko że niejest pszystosowany do VIST-y ale na niej działa ale nie poprawnie
Zdecyduj sie wreszcie, "mójdzie" czy będzie działał ale nieprawidłowo ??
Z każdą wydawaną wersją ziel poprawia kompatybilność z Vista, świadczą o tym chociażby same zmiany:
ziel napisał:
- naprawiono czas uruchomień (Vista)
- naprawiono status sieciowy (Vista)
-Naprawiono ustawienia głośności w systemie Windows Vista.
Witam mam taki problem że jak ustawie alarm aktywny na wyłącznie komputera to jest błąd z raportem do wysłania też tak macie? lub jak zamykam Windowsa dodam że mam wersje RC4 i aktualizacje