forum.kxp.pl

Nie jesteś zalogowany.

#1 28 gru 2008, 16:49

mnb
Gaduła
Posty: 105
Dołączył: 30 Nov 2008
Skąd: Wałcz

Problem

Mam problem z URZYTKOWNIKAMI. Mój tata instalował Kalendarz xp RC4 i na jego KOŃCIE Na kompie.
Na moich nie było siatki i wogle sam musiałem go zainstalować jeszcze raz i są teraz 2 kalendarze XP na moim kompie Jeden na dysku C a drugi na D i już działa ale na mojej siostry KONCIE NA TYM SAMYM KOMPIE dwa nie działają. Ale dlaczego nie ma siatki???? hmm 
Wygląda to tak:
http://images33.fotosik.pl/431/2f080c523620ebe7.png
(to jest kxp RC4 nie zwykły kxp)

Ostatnio edytowany przez mnb (08 sty 2012, 13:35)


Wracam po latach i poprawiam ortografię!
Nie przyznaję się do postów sprzed 2011!

Offline

 

#2 28 gru 2008, 17:43

Spider1990
Bywalec
Posty: 10
Dołączył: 19 Nov 2008
Skąd: Nowy Sącz

Re: Problem

A próbowałeś zainstalować je od nowa??
Być może wystąpił jakiś błąd i dlatego nie ma siatki.

Offline

 

#3 28 gru 2008, 19:04

max17
VIP [BETATESTER]
Posty: 214
Dołączył: 26 Mar 2006
Serwis

Re: Problem

1. Najpierw zakup Słownik ortograficzny, zresztą wszystkie możliwe...
2. Czy to jakieś konta z ograniczeniami (typu Gość) czy Administracyjne?
3. Czemu zainstlowany jest KXP na partycji C: oraz D: ? (wymuszenie/dobrowolna decyzja)
4. Jakieś błędy, screen ...
5. Co znaczy że "oby dwa nie działajom" ?? może trzeba je uruchomić najpierw...?


http://v3.mfo.iswift.eu/banner1c.jpg
http://mfo.iswift.eu/obraz726.jpg

Offline

 

#4 29 gru 2008, 12:12

mnb
Gaduła
Posty: 105
Dołączył: 30 Nov 2008
Skąd: Wałcz

Re: Problem

max17 napisał:

1. Najpierw zakup Słownik ortograficzny, zresztą wszystkie możliwe...
2. Czy to jakieś konta z ograniczeniami (typu Gość) czy Administracyjne?
3. Czemu zainstlowany jest KXP na partycji C: oraz D: ? (wymuszenie/dobrowolna decyzja)
4. Jakieś błędy, screen ...
5. Co znaczy że "oby dwa nie działajom" ?? może trzeba je uruchomić najpierw...?

Konta som be z ograniczeń wszyscy to Admin... a dlatego jeden jest na C: a drugi na D: bo Ten co instalował tata na C i umnie niema siatki nawet po włonczeniu a ja musiałem jeszcze raz zainstalować ale na c to bym musiał usunąć tamten i wtedy tata by niemiał siatki wienc ja na d a tata na c i gra. ale na taty nie działa ten muj a na moich ten taty. Ale to nie wina instalacji bo na Mamy kompie tam sim terz taty ustawienia i tak samo nie działa. wiąc to nie jest moja wina!


Wracam po latach i poprawiam ortografię!
Nie przyznaję się do postów sprzed 2011!

Offline

 

#5 29 gru 2008, 12:13

mnb
Gaduła
Posty: 105
Dołączył: 30 Nov 2008
Skąd: Wałcz

Re: Problem

Spider1990 napisał:

A próbowałeś zainstalować je od nowa??
Być może wystąpił jakiś błąd i dlatego nie ma siatki.

Prubowałem I to durzo sposobuw nawet Usunąć system i wgrać od nowa wszystko i nic tak samo.


Wracam po latach i poprawiam ortografię!
Nie przyznaję się do postów sprzed 2011!

Offline

 

#6 07 sty 2009, 14:58

mnb
Gaduła
Posty: 105
Dołączył: 30 Nov 2008
Skąd: Wałcz

Re: Problem

Pomóżcie sad

Ostatnio edytowany przez mnb (08 sty 2012, 13:36)


Wracam po latach i poprawiam ortografię!
Nie przyznaję się do postów sprzed 2011!

Offline

 

#7 08 sty 2009, 16:14

dawid
Gość

Re: Problem

1.klikasz dwa razy na pore dnia
2.kaledarz
3.na samym dole zaznacz siatka

 

#8 09 sty 2009, 13:59

mnb
Gaduła
Posty: 105
Dołączył: 30 Nov 2008
Skąd: Wałcz

Re: Problem

dawid napisał:

1.klikasz dwa razy na pore dnia
2.kaledarz
3.na samym dole zaznacz siatka

Już tak robiłem Udało sieale po drugim włonczeniu jest znów żle sad

Ostatnio edytowany przez mnb (08 sty 2012, 13:36)


Wracam po latach i poprawiam ortografię!
Nie przyznaję się do postów sprzed 2011!

Offline

 

#9 12 sty 2009, 08:56

myszor
VIP
Posty: 110
Dołączył: 11 Feb 2007
Skąd: Uć

Re: Problem

i nic z tym nie zrobisz, kiedyś był już omawiany ten problem ale bez rozwiązania. KXP "głupieje" jeżeli uruchomiony jest na kilku kontach.


http://img.userbars.pl/171/34009.png

Offline

 

#10 13 sty 2009, 14:54

mnb
Gaduła
Posty: 105
Dołączył: 30 Nov 2008
Skąd: Wałcz

Re: Problem

myszor napisał:

i nic z tym nie zrobisz, kiedyś był już omawiany ten problem ale bez rozwiązania. KXP "głupieje" jeżeli uruchomiony jest na kilku kontach.

Ale nic się nieda napewno zrobić

Ostatnio edytowany przez mnb (13 sty 2009, 15:11)


Wracam po latach i poprawiam ortografię!
Nie przyznaję się do postów sprzed 2011!

Offline

 

#11 07 mar 2009, 23:43

titex
Gość

Re: Problem

Także mam problem z działaniem kalendarza.
Jeżeli przełączę sie na konto z ograniczeniami to ustawienia kalendarza są domyślne, a nowych ustawień nie można zapisac ani wczytac zapisanych przez konto administratora.
Czy ten błąd jest już poprawiony czy to poważniejsza sprawa.

 

#12 13 mar 2009, 17:02

mnb
Gaduła
Posty: 105
Dołączył: 30 Nov 2008
Skąd: Wałcz

Re: Problem

myszor napisał:

i nic z tym nie zrobisz, kiedyś był już omawiany ten problem ale bez rozwiązania. KXP "głupieje" jeżeli uruchomiony jest na kilku kontach.


Wracam po latach i poprawiam ortografię!
Nie przyznaję się do postów sprzed 2011!

Offline

 

#13 30 wrz 2009, 05:17

skalak
Bywalec
Posty: 17
Dołączył: 05 Mar 2008

Re: Problem

Skopiuj cały folder z kalendarzem z program files a po zainstalowaniu nowego systemu i kalenndarza podmien pliki

Offline

 

#14 04 lis 2010, 16:22

A CO CIE TO OBCHODZI
Gość

Re: Problem

MUSISZ GOŚCIU WZIĄĆ KURDE WEJŚĆ W OKNO NARZĘDZI I KURDE WEJŚĆ W INNE I KURDE MASZ KURDE PRZYCISK UTWÓRZ KOPIĘ ZAPASOWĄ USTAWIEŃ KURDE BIERZESZ I KLIKASZ I ZAPISUJESZ TĄ KOPIĘ USTAWIEŃ KURDE NA JAKIMŚ KURDE ROZUMIESZ [WIDZE ZE NIE ROZUMIESZ KURDE XD] NORMALNIE MUSISZ SE KURDE ZAPISAĆ TEN PLIK KOPII USTAWIEŃ KXP KURDE GDZIEŚ ROZUMIESZ NA JAKIMŚ PENDRIVIE CZY COŚ A PÓŹNIEJ JAK KXP ZAINSTALUJESZ KURDE ZNOWU NO TO KURDE WTEDY WEŹMIESZ W INNYCH PRZYWRÓĆ USTAWIENIA ROZUMIESZ, WEŹMIESZ KURDE KLIKNIESZ NA TEN PLIK ROZUMIESZ I ROZUMIESZ BĘDZIESZ MIAŁ ROZUMIESZ USTAWIENIA KURDE NO.

 

#15 04 lis 2010, 16:30

Login musi mieć minimum 2
Gość

Re: Problem

sakuwbarakushow napisał:

Witam.Ja mam takie pytanie (nie wiem jak założyć nowy temat na forum,więc piszę tu)..
Gdzie ten program zapisuje dane? tj..godziny pracy komputera,ilość pobranych danych,ruchy myszy..,
Chciałem zaistalować nowy system windows ..ale nie chcę stracić tych danych,,
Proszę o prędką odpowiedź..

Narzędzia -> Inne -> Utwórz kopię zapasową ustawień -> "Kopia zapasowa ustawień" -> Zapisz -> Kopiuj na przenośny nośnik pamięci (np. pendrive) -> Ponowna instalacja systemu /Preinstalacja/ -> Instalacja Kalendarza XP (najlepiej wersji 37.04 RC4 dostępnej na tym Kalendarzowym forum) -> Narzędzia -> Inne -> Przywróć ustawienia -> /PRZENOŚNY NOŚNIK DANYCH/ -> "Kopia zapasowa ustawień".kxp -> Otwórz /NO I TO BY BYŁO NA TYLE.../

 

#16 07 mar 2015, 18:33

bielfor
Nowy
Posty: 5
Dołączył: 07 Mar 2015

Offline

 

#17 13 mar 2015, 11:23

kendry
Gość

Re: Problem

też bym próbował przeinstalować soft

-----------------
www.zdrowie-publiczne.com.pl  |  www.zdrowie-publiczne.info

 

Stopka forum