Nie jesteś zalogowany.

Twoje problemy są prawdopodobnie spowodowane tym że kalendarz XP został stworzony tylko pod XP i dlatego gdy go instalujesz na innym systemie operacyjnym powoduje Tobie problemy.
Tak jak już sam podkreśliłeś na XP chodzi bez problemu a na Viście już te problemy są.
Super....
dzieki za szybka odpowiedz teraz wiem ze Kalendarz nie jest stworzony do Visty
pozdrawiam,
ben50
u mnie KXP na viscie dziala tylko problem mam z autustartem KXP jakas rada zeby KXP dzialalo razem ze startem systemu?
Co jest z tym kalendarzem Xp ,nie działa radio,i inne rzeczy,może ktos wie.Mam jeszcze pytanko jak jest telewizja to dlaczego u mnie nie działa.Nie mam od zawsze trzeba coś zainstalować? I czy to jest bezpieczne? Z górt dziekuje za podpowiedz.

Mam nadzieję, że nówce wybaczycie pytanie które może dla was jest banalne. Mam problem z synchronizacją czasu. Czas mam cofnięty o 9 godz. czyli zachód USA. Nie pomaga pooprawienie ustawień systemowych komputera przy jego bootowaniu. Z chwilą synchronizacji kalendarz (tak myśle że to kalendarz no bo co innego) czyli zaraz po uruchomieniu się komputera i kalendarza zmienia czas najpierw w kalendarzu a potem (ułamek sekundy) na trayu. Help, bo mie zczyści. Serwery do synchronizacji (adresy) wyglądają mi na zagramaniczne.

Anonymous napisał:
Witam,czy KXP śmiga pod Windows 7?
W moim przypadku działa ale nie do końca prawidłowo, ( nie szczytuje obciążenia procka i SWAP'u) radio działa od momentu startu, ale z włączaniem każdej kolejnej stacji głośność jest zmniejszana xD
mnb napisał:
Na wiście nie mójdzie najwyrzej do windows 2000 i do XP ale do Visty NIE!!!
Mylisz się i to bardzo, Vista x64, kalendarz hula aż miło w wersji RC4 bez uaktualnienia
mnb napisał:
ja muwie tylko że niejest pszystosowany do VIST-y ale na niej działa ale nie poprawnie
Zdecyduj sie wreszcie, "mójdzie" czy będzie działał ale nieprawidłowo ??
Z każdą wydawaną wersją ziel poprawia kompatybilność z Vista, świadczą o tym chociażby same zmiany:
ziel napisał:
- naprawiono czas uruchomień (Vista)
- naprawiono status sieciowy (Vista)
-Naprawiono ustawienia głośności w systemie Windows Vista.
Witam mam taki problem że jak ustawie alarm aktywny na wyłącznie komputera to jest błąd z raportem do wysłania też tak macie? lub jak zamykam Windowsa dodam że mam wersje RC4 i aktualizacje