forum.kxp.pl

Nie jesteś zalogowany.

#26 28 kwi 2009, 21:32

timex
Gość

Re: Panel RAM I SWAP

Witam. sorry że podpiąłem się pod ten temat...
Mam propozycje: W panelu pamięci dysków, po kliknięciu na wybrany dysk - otwiera jego folder.
Generalnie szybki dostęp do dysku z kxp.

 

#27 12 wrz 2009, 12:43

mag-wix64
Gość

Re: Panel RAM I SWAP

Witam,

Ja natomiast mam problem z wyswietlaniem dostepnej pamieci w windows x64. Jak wiadomo ta wersja obsluguje do 128GB RAM.. ja mam 6GB a kalendarz pokazuje mi max 4GB (4095KB) Troche denerwujace bo nigdy nie wiesz ile pamieci masz zuzyte..

Prosze o jakas aktualizacje.

pozdrawiam
Piotr

 

#28 23 sie 2010, 16:40

miroslawd
Nowy
Posty: 2
Dołączył: 22 Aug 2010

Re: Panel RAM I SWAP

ziel napisał:

W ciągu najbliższych kilku dni spróbuję to naprawić. Możesz napisać do mnie maila i podać swoje GG, to wtedy prześlę ci poprawioną wersję do sprawdzenia czy wszystko OK.

Czy mogę też prosić o tę poprawioną wersję. U mnie wyświetla tylko max 2047Mb a mam 3 Mb. (miroslawd@o2.pl;GG582893)

Offline

 

#29 30 maj 2012, 19:25

Robbson
Gość

Re: Panel RAM I SWAP

poproszę poprawioną wersję
z góry dziekuje .
pozdrawiam

 

#30 30 maj 2012, 19:26

Robbson
Gość

Re: Panel RAM I SWAP

rppaczka@gmail.com

 

#31 30 lip 2012, 12:19

j04p
Gość

Re: Panel RAM I SWAP

Witam.

Mógłby ktoś wysłać ten pliczek do podmiany odnośnie poprawnego pokazywania wartości RAM i SWAP na j04p@wp.pl Z góry dzięki

 

#32 10 paź 2012, 19:10

Urban27
Gość

Re: Panel RAM I SWAP

Witam miałbym prośbę na przesłanie tego pliku także do mnie habbitans@o2.pl
Pozdrawiam Urban27.

 

#33 18 paź 2012, 09:47

Tedi74
Gość

Re: Panel RAM I SWAP

Witam.
Też mam prośbę o ten plik do poprawnego wyświetlania ramu. Mój mail to tms74@o2.pl

 

#34 21 paź 2012, 23:26

j04p
Gość

Re: Panel RAM I SWAP

30 lip 2012 pisałem z prośbą o ten pliczek do RAMu i niestety go nie dostałem jeszcze.
Czy nikt nie ma tego pliczku do podmiany? żeby chociaż wrzucił go na jakiś serwer i udostępnił tutaj link do niego...

 

#35 02 paź 2013, 14:38

Podmiana
Gość

Re: Panel RAM I SWAP

Witam!

Używałem Kal XP 29.85 z 2GB RAM w WinXP, dołożyłem mu 1GB więc powinno wykrywać 3GB lub więcej (Mam 2x2GB)

Niestety kalendarz zwariował - nie pokazuje użycia CPU, a RAM dalej widzi tyle ile miałem czyli max 2GB.
Sądzę, iż jest to

 

#36 02 paź 2013, 14:39

Podmiana
Gość

Re: Panel RAM I SWAP

Witam!

Używałem Kal XP 29.85 z 2GB RAM w WinXP, dołożyłem mu 1GB więc powinno wykrywać 3GB lub więcej (Mam 2x2GB)

Niestety kalendarz zwariował - nie pokazuje użycia CPU, a RAM dalej widzi tyle ile miałem czyli max 2GB.
Sądzę, iż jest to problem z plikiem konfiguracyjnym - używa starych wartości, co należy skasować by kalendarz wrócił do ustawień domyślnych i zczytał z systemu nowe parametry?

Wiem, że reinstalacja by pomogła, ale po co skoro wystarczy wywalić jakiś plik ze starymi ustawieniami....

 

#37 30 maj 2014, 14:58

Ted74
Gość

Re: Panel RAM I SWAP

Witam, nadal nie ma nikt tego pliku żeby swap był widziany poprawnie? szkoda ze autor nas o;ewa sad

 

#38 23 cze 2014, 23:22

poulskrzypud
Nowy
Posty: 5
Dołączył: 23 Jun 2014
Skąd: Wroclaw
Serwis

Re: Panel RAM I SWAP

Wiadomo coś na temat nowej wersji?


Szukasz pracy? Pobierz szablon CV i w kilka minut stwórz CV, które pokochają rekruterzy

Offline

 

#39 26 cze 2014, 23:53

max17
VIP [BETATESTER]
Posty: 214
Dołączył: 26 Mar 2006
Serwis

Re: Panel RAM I SWAP

Tak, nigdy jej nie będzie.


http://v3.mfo.iswift.eu/banner1c.jpg
http://mfo.iswift.eu/obraz726.jpg

Offline

 

#40 09 cze 2016, 08:15

Ted74
Nowy
Posty: 2
Dołączył: 09 Jun 2016

Re: Panel RAM I SWAP

Witam.
Jeśli ktoś z forumowiczów ma plik poprawiający odczyt i wyświetlanie zużycia RAM i SWAP bardzo bym prosił o udostępnienie.

Offline

 

#41 12 cze 2016, 17:47

ziel
Admin
Posty: 380
Dołączył: 26 Mar 2006
Serwis

Re: Panel RAM I SWAP

Offline

 

#42 16 cze 2016, 12:29

Ted74
Nowy
Posty: 2
Dołączył: 09 Jun 2016

Re: Panel RAM I SWAP

Dziękuje za plik cool

Offline

 

Stopka forum